Scudo Sports

xt jant setime ust tubeless lastik önerisi

mahmut krt

Aktif Üye
Tepki
62
xt m785 jantım var ancak tubeles lastik konusunda tecrübeli değilim hafif olsun istiyorum öneri istiyorum

Scudo
Schwalbe Racing Ralph EVO Pace Star Tubeless almani öneririm. Kesinlikle pisman olmasin.:in:

• Beğen
Tepkiler: yucel gulesenoglu
specialized s-work the captain. ancak lastik tubless ready dir. hafif, yol tutuşu iyi ancak kısa ömürlü olabilir. ama güzel lastiktir..

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Ayni jant seti bende de var.aldigim lastik maxxis maxxlite tanesi 530 gram civarinda en hafif tubuless lastiktir.sivisiz kullaniyorum.teknik serviste calisan yetkili bir arkadasim asla sivi kullanma dedi.sebebi janti deliyormus.zamanla tabi kendiside xt nin jantlarini kullanmis shimano ya geri gondermis jantlari yenilerini yollamislar.ve bunu shimanoda biliyormus.yani kisacasi ben o gunden beri hic sivi kullanmadan devam ediyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazı tekerleri önermişsiniz ama Türkiyede nasıl bulacağım satan yer varmı

Mesela buralardan
(Erdoganbisiklet agirligi yanlis bilgilendirilmis, bu lastik 655g degil 26x2.25 sadece +-500g)
(link)
(link)
(link)

(link)

Buyrun tanesi 70TL.

@Oğuzhan YAVUZ
Arkadas türkiye de nasil ve nerede bulabilirim diye sormustu. Yoksa 30-40 euroya tanesi zebil.... ;) Almanyada 50euroya ciftini bile bulabilirsin.

Geri