Titus la aranızda nasıl bir durum oldu bilmiyorum ama, "beni forum tanır" sözünün altına sığınamazsın. Bu senin daima haklı olduğunu belirtmez.
Maşayı birbuçuk ay değil 6 gün kullandım. Daha ilk kullandığımda bisikletin doğru gitmediğini, elleri bırakarak gidemediğimi farkettim. Maşanın yamuk olduğunu tecrübeli bisikletçiler teyit etti. "Sağlam" dediğin maşa, bi kaldırımdan indiğimde, şaft borusuna kaynaklanmış zayıf parçadan yamuldu. Yine danıştığım bilgili insanlar, kaynaklanan parçanın çok zayıf olduğunu, o bölge için çok zayıf kaldığını söylediler. Yamulmadan dolayı furş takımının da hasar aldığını da belirteyim.
Bunlara ek olarak, 1kg lık bir çatalın, ptt ile nasıl 13liraya gönderildiğini anlamadım.
Maşanın yamulmasından sonra seni aradım, iyi niyetle yaklaşarak konuyu çözmek istedim. Senin hoşgörü diye tabir ettiğin şey, hakarete kadar giden konuşmalarınmıydı? onu da anlamadım. O türlü bir tavır sonrasında o maşayı geri göndereceğime, paramparça edip sana resmini yollamak daha iyi olur herhalde.
Daha öncede senden bir kadro almak üzere konuşup, fiyatta anlaşmamızın ertesi günü seni aradığımda, fiyatı değiştirmen de tam bir güvenilirlik örneği senin için.
Senin gibi ikinci el bisiklet malzemesi ticareti yapan birisinden alışveriş yapacak kişiler umarım daha dikkatli olurlar.
Bunu daha fazla uzatmak istemiyorum, zaten konu dışı birçok şey yazıldı bu ilana. Forum üyelerinden de özür diliyorum.