Scudo Sports

xt hidrolik disk fren seti

@tituss
ben gayet rahatım
herkez senin ne mal olduğunu gördü böylece
......... bu kadarı da olmaz:boese157:

Scudo
Konu açılmışken bende maduriyetimi burada dile getireyim kısaca idris. 50ytl harcayarak senden aldığım, şaft borusu kaynaklı sabit çatalın, yamuk çıkması, hadi ona katlandık diyelim, birde çok kötü bir ek parça kaynatılmış yerden, basit bi kaldırım inişi sonrasında yamulup kullanılamaz olması sonucunda,,, sana bu olayda da hak vermek içimden gelmiyor.

http://img78.imageshack.us/img78/8981/resim001si2.jpg

@wrangler

beni tanıyan tanır
ben 50 ytl ye tenezzül edip bozuk parça satmam
neden kendi yaptığını anlatmıyorsun
maşayı sağlam aldın
6 ytl diye bana 13 ytl masraf ödettirdin
1.5 ay kullanıp kırdıktan sonra geri yollamaya kalktığını sölemiyorsun
Üstelik bütün bunlara rahmen sana hoşgörülük gösterip maşamı eski haline getir geri alacağım dedim onada yanaşmadın
tabi böle olunca kötü oluyorum
sen bana hak vermesende seni bu forumda kaç kişi tanıyor bilmiyorum ama beni tanımayan kimse yok
bu titus denen şahısta aynı senin kafadan biri
bana hidroliği alacağım dedi
ilanı kilitlettirdim
20 gün bekledim,hemde parçanın birçok talibi olmasına rağmen
20 gün sonra paranın yarısını yatıracağını bendende parçaları kendisine yollamamı istedi
geri kalan parayı da 10 gün sonra yatıracağını söyledi
ben bişey demiyorum
Herkez kimin ne olduğunu görüyor

arkadaşlar ben idrisi yakından tanıyorum ve nasıl bi insan olduğunu biliyorum ve ben arkadaşıma KEFİLİM onun, wranler arkadaşımızın bahsettiği olayı yaptığına inanmıyorum.kendisinden bi çok parça aldım ve tamamı sorumsuz.
dediğim gibi arkadaşıma KEFİLİM...

Bende idris i yakından tanıma fırsatı buldum ve bende aynı elman gibi hiç bir şekiilde idris in bu tarz davranışta bulunacağına inanmıyorum,idris ten bende parça aldım eğer herhangi parçanın bir rahatsızlığı var ise idris bunu zaten önceden belirtir ben idrise bu konularda her zaman güvenirim ve aynen bende kefilim idris için,temiz adamları karalamaya çalışmayın onu tanıyanlar çok,onun için sizin ne olduğunuz böylece ortaya çıkıyor

saygılar

bugüne kadar aldığım bütün parçaların kaynağı idiristen geldi ve bütün parçaların verdiği performans mükemmelin ötesinde ben idirise sonuna kadar kefilim kim ne diyorsa kendi hatasına baksın ilk önce ...

alıntı: '''temiz adamları karalamaya çalışmayın onu tanıyanlar çok,onun için sizin ne olduğunuz böylece ortaya çıkıyor'''
kesinlikle çok doğru bi laf:boese157:

ben saklıcak deilim idiris para konusuna hiç ama hiç takan biri deildir saolsun bana bu konuda cok esneklık gostermıstır ben kalbımden ınanıyorumkı uc kurusun hesabını yapacak en son ınsan bıle deıldır ıdırıs

Titus la aranızda nasıl bir durum oldu bilmiyorum ama, "beni forum tanır" sözünün altına sığınamazsın. Bu senin daima haklı olduğunu belirtmez.

Maşayı birbuçuk ay değil 6 gün kullandım. Daha ilk kullandığımda bisikletin doğru gitmediğini, elleri bırakarak gidemediğimi farkettim. Maşanın yamuk olduğunu tecrübeli bisikletçiler teyit etti. "Sağlam" dediğin maşa, bi kaldırımdan indiğimde, şaft borusuna kaynaklanmış zayıf parçadan yamuldu. Yine danıştığım bilgili insanlar, kaynaklanan parçanın çok zayıf olduğunu, o bölge için çok zayıf kaldığını söylediler. Yamulmadan dolayı furş takımının da hasar aldığını da belirteyim.
Bunlara ek olarak, 1kg lık bir çatalın, ptt ile nasıl 13liraya gönderildiğini anlamadım.
Maşanın yamulmasından sonra seni aradım, iyi niyetle yaklaşarak konuyu çözmek istedim. Senin hoşgörü diye tabir ettiğin şey, hakarete kadar giden konuşmalarınmıydı? onu da anlamadım. O türlü bir tavır sonrasında o maşayı geri göndereceğime, paramparça edip sana resmini yollamak daha iyi olur herhalde.
Daha öncede senden bir kadro almak üzere konuşup, fiyatta anlaşmamızın ertesi günü seni aradığımda, fiyatı değiştirmen de tam bir güvenilirlik örneği senin için.
Senin gibi ikinci el bisiklet malzemesi ticareti yapan birisinden alışveriş yapacak kişiler umarım daha dikkatli olurlar.
Bunu daha fazla uzatmak istemiyorum, zaten konu dışı birçok şey yazıldı bu ilana. Forum üyelerinden de özür diliyorum.

@wrangler
demek maşaya zayıf parça kaynatılmış,bilgili dediğin ve denıştığın arkadaşların maşayı yamulttuktan sonra mı sölediler
ben o maşayı 2 sene kullandım,ve hiç bir sorun yaşamadım,sorunu olan parçanın var olan sorununu belirtirim
kadro fiyatı değiştirmemin sebebini niye sölemiyorsun:boese157:
kadroyu forumdan arkadaşım aldı(almadan öncede kendisini tanımıyordum)
kendi evimde misafir ettim,ve evimin oturduğum odada topladık,kendiside konuyu görürse yazacaktır zaten

ben sana her zaman söyledim yine söylüyorum
maşamı ''aldığın şekilde''geri yolla alıyım
ve hatırlarsan bu maşayı yolla demiştim,sen ne yapacaksın demiştin,bende çöpe atacağımı sölemiştim
demek ben sana hakaret ettim
peki şu hakaret içeren sözleri neden yazmıyorsun,ben hatırlayamadımda
94 kilo ile kaldırımdan atlayıp yamulttuğun maşayı, geri yollayacağım dedin.
ben sana küfür mü ettim?yada hakaret mi ettim
Aldığın şekilde geri yolla dedim
biraz dürst ol
''Beni forum tanır''Sözünün arkasına sığınmıyorum,zaten herkezin hür iradesi,ve düşüncesi var isteyen istediğini yazar.Olumlu veya Olumsuz

değerli moderatör arkadaşlarım lütfen bu konuyu kilitleyiniz
iyi forumlar dilerim

İdris'i yaklaşık 8 senedir tanırım. Bu zamana kadar hicbir güvensizliğini görmedim . Bu olaydan bana da bahsetti .. Bende birisine oversize bir maşa sattım ve o kişidde bana kaynaklı dedi halbuki maşa kaynaksız .. İdris bana dikkatli ol dedi hatta bu olayı arada bana özet gecti başımdan benim böyle bi olay gecti sende dikkat et demişti. Demek o olay buymus . İdris hatrı sayılır kişilerdendir , kesinlikle güvensizlik duyulmaması gereken biridir ..

800 ytl lik bir malzemeyi bana haber vermeden ve karsısındakini de tanımadan daha önce sadece birkac kez gorustugu birine direk parayı almadan Adana ya yollamıs birisi . Eger gözü parada olsa önce bana yollar benim aracılığımla işi hallederdi . Dediğim gibi ben burda İdris'i savunuyorum , İdris kesinlikle bozuk olan bi malı saglam gösterip satmaz ...

İyi forumlar

merhabalar...

idris aca ile çok bir tanışıklığım yok; hatta tek kişisel atışmamda bana muhalefet edenlerden olmuştu ama şunu diyebilirim ki idris aca bisikletforumda sevilenler arasındadır, tanıyanlar güvenirler ona. ben ne güvenirim ne de güvenmem derim ayrı konu; tanımıyorum çünkü.

wrangler'in yazdığına gelecek olursak da... wrangler neden böyle bir şeyi ortaya atar? durduk yere birini mi karalamak istiyor? yoksa cidden madur mu? bunu bilemeyiz; bilemem. kendimi wranglerin yerine koyunca diyorum ki: Bir insanı karalamıycağım için cidden maduriyetimden dolayı buraya yazarım. Ama İdris Aca'nın da yerine kendimi koyduğumda diyorum ki: Ya beni bu camiada epey tanıyan var; böyle bir şey yapıp başıma iş almak istemem diyorum.

Ama sonuç o ki: İki taraftan teki yalan söylüyor. Bu hangi taraf kim bilir? Yalan söylüyorsa bir taraf bence çıksın delikanlı gibi söylesin. Yoksa bu konunun devam etmesi anlamsız. Umarım çözersiniz daha fazla arapsaçı olmadan.

bu maşanın sağlam olduğunu ve arkadaşa yollayabilmek için 2 koşturduğumu forumden edi 55 (adiz bey)iyi bilir.
ve bu maşadan elime geçen toplam para 34 ytl dir
ben tekrar söylüyorum delikanlı gibi çıksın da yalanlasın
Nerde hakaret ettiğimide söylesin
selim çam arkadaşıma gelince benimde kendisinden bi alıp veremediğim yoktur
Hatta msn de uzun uzun fikir alışverişlerinde bulunduk,ve muhabbet ettik(kendisi her ne kadar tanışıklığım yok desede)
açtığı bir konuda beğenmediğim uslübuna karşı fikirlerimi yazdım
ben bisikleti,paylaşmak ve dostluk olarak görüyorum,eğerki öyle olmasaydı
selim çamın 100 lerce düşüncesine elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmazdım(kendisi hatırlarsa bisiklet toplayacaktı,)
ömer'in dediği gibi satacağım 800 ytl lik parçayı sırf karşı taraf içine sinerek alsın emin olsun diye hiç bir belge ve dayanak olmaksızın yollamışlığım var vede bir hafta boyuncada hiç aramadan o şekilde bıraktım
ben arkadaşa aynen şöyle dedim,maşayı aldığın şekilde geri yolla paranı elime geçen miktar olarak geri yollayıp maşayıda çöpe atacağım,neden yollamadı dersiniz,verdiği hasarın tamir parasıda o kadar tutyormuş
forumada yamulttuğu maşanın resmini koymuş,delikanlılık ve dürüstlük bumudur

Arkadaslar Idris Aca'yi taniyip kefil olmak wagnar'i haksiz gibi gostermeye baslamis.Benim iki uyeylede arkadasligim olmasada forumda ki paylasimlardan iki uyeyi de taniyorum ve Idris Aca'ya guvenimiz tam olcagi kadar wagnar'inda durup dururken iftira atmayacagina inaniyorum.

Aslinda satilik ilaninda bu mesajla kirlilik yaratmak istemem ama bir taraf beni forumdan taniyan tanir diyemedigi icin haksizlik oluyor gibi geldi...Froumda taninmak yada taninmamak biryere kadar diye dusunuyorum.

Yine diyorum ki bir taraf suclu demek pek dogru degil,ya bir tarafin gozunden birsey kacti yada diger taraf aldigi urunu farkinda olmadan yanlis kullandi...Umarim daha fazla uzamaz bu keyifsiz tartisma.Iyi forumlar.

İdris yazdığımı iyi okumadın sanırım.. Çok bir tanışıklığımız yok dedim.. MSN'den birkaç muhabbetimiz oldu bisiklet üzerine doğrudur.. Bu da bir insan için güvenilir ya da güvenilmez demek için yeterli değil diye düşünüyorum.. Bu yüzden tanıyorum da diyemem.. Güvenilir demediğim gibi güvenilmez de demedim senin ya da onun için.. Yanlış anlaşılmasın.. Muhabbetle..

maşayı görmüş biri olarak söyleyeyim maşa gayet sağlıklı görünüyordu. hatta 0 maşayı uygun fiata gönderecek kargocu aramakta meşguliyetinden bizim işle ilgilenememişti. Maşa hatırlıyorsam kıbrısa gitmişti niye kargo yüksek olsunun cevabı bu olabilirmi?
Bende başka bir arkadaştan deore teker seti almıştım ilk ciddi iniş sonrasında dağıldı. İkinci el bu bişi demedim o arkadaş okursa burdan öğrenecek. Kaldı ki alimünyum sabit maşa ile 96 kg lik biri atlarsa ne olur sorusunu forumdakonu olarak açarsak gelecek cevapları merak etmeye gerek varmı? diyede düşünüyorum doğrusu.
Ama sonuçta alıcıda hayal kırıklığı yaşamış.Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Satıcının kazıklamak gibi kastı olmadığına eminim.Çünkü fark edilmesi zor kusurları bile İdris açıklıyor satışa koyarken.

İdris abiyle çok fazla alışverişimiz oldu saolsun hiç bir zaman ilk öne parayı yolla sana güvenmiyorum demedi daha ilk alışverişimizde bile ilk önce parçaları gönderdi(100ytllik) daha sonra ben parayı yolladım...Yani parayı sorun eden birisinin böyle bir güven göstermesi bana pekte mümkün görünmüyor...Bu konuda kesinlikle Wrangler beyi kınıyorum...

Ben referans olmak için yazmıyorum bu msjı ama konu çok uzamış İdris abiyi çok severim;tanıdığım en iyi ve dürüst insanlardan birisidir kesinlikle...
Bu kadar üstüne gidilmesi hemde bu kadar fazla üzdü beni ve o yüzden bu yorumu yapma ihtiyacı duydum...

saygılar...

@scorpion99
sevgili Efe biz wagnar'dan bahsetmiyoruz
Wranglar'dan bahsediyoruz,lütfen yalnış anlaşılma olmasın
Wagnar,arkadaşımı bende yaptığı paylaşımlardan tanıyorum
hatta kendisinin,açtığı bir konu(''son harften kelime bulma oyunu''onlarca mesaj yazdım)

Geri