Scudo Sports

Xt Chosen Avid - Red Bull Üst Sevİye Bisiklet - Parça Olarak Satılık

Scudo
@Atilla Durmuş Kuru

Merhaba,

tek göbekler için teklifinizi özel mesaj ile geçerseniz değerlendirebilirim.

@Atilla Durmuş Kuru

Merhaba,

internetten biraz araştırdım, sadece ön arka göbekler için 250 lira hakkaniyetli bir fiyattır.

Saygılar

Kadro, jant seti, pedallar ve ayakkabı Vural Gülgeç arkadaşımıza cuma akşamına kadar rezerve edilmiştir.

Jant seti ve rotorlar Ali Kıran a rezerve edilmiştir.

Jant seti ve rotorlar Ali Kıran arkadaşımıza satılmıştır.

hocam selam, maşa nın şaft uzunluğu kaç cm? birde xcm ile takas (üzerine para verecek şekilde) düşünür müsün ?

Merhaba;

xcm ile takas düşünmüyorum, üst boru uzunluğunu akşam ölçüp yazarım

aşağıda ki ürünler günceldir

Kadro: 450 TL Redbull, Üst borunun yapısı gereği üzerinde ölçüsü yazmıyor. 1,70 -1,80 arası boyda ki arkadaşlara uygundur.
Furş takımı : Kador fiyatına dahil. Fsa, karbon kapaklı.
Sele kelepçesi: Kırmızı Woodman Kadro fiyatına dahil.

Maşa : 200 TL Suntour Axon SL-R ( havalı, istenilen konumda kilitlenebilir, remotu üzerinde, Bisikleti toplamadan önce uyum için karbon görünümlü kaplama yapıldı ) Kozmatik sorunun dışında çalışması ile ilgili herhangi bir problemi yok.

Pedallar & Kaller : 100 TL Crank brothers, candy

Arka aktarıcı : 100 TL XT shadow

Ön aktarıcı : 80 TL XT

Zİncir : 60 tl, Kilit baklası yok. Kilit baklası Kaçkarlarda 3 euro ya satılıyor. KMC hollow - model numarasını hatırlamıyorum. pimleri içi boş üst seviye bir zincir.

Sele borusu : 50 TL Scud aluminyum üzeri karbon , 27,2

Gidon : 60 TL ABR aluminyum üzeri karbon Over size

Gidon boynu : 100 TL Scud karbon Over size

Fren : 200 TL Avid Juicy 3 hidrolik disk.
Üzerime vazife olmadan elimde ki yağı frenlere ekliyeyim derken arka frene hava kaçırdım. Arka frenin havasının alınması lazım. Ön frene dokunmadım.
BAlataları iyi durumda, Altı vida diskleri ve vidaları ile birlikte. (Jantlar ile birlikte satılması tercihimdir.)

Arka ruble: 50 TL 9 lu sistem Deore

Ayakkabılar: 100 TL Shimano, kahverengi süet, hava alması için delikleri mevcut.

Geri