Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Mi Band 1S

Scudo
Merhaba, ürün benim de hoşuma gitti ancak merak ettiğim nokta bunu strava veya benzerinde hr sensörü olarak kullanabiliyor muyuz?

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Taflan
@sezgindurmus Hocam 85₺ lik üründen bu kadar fazla şey beklemek olmaz :) dediğim gibi ayak bileğine takılırsa kadans olçumu gibi bir olçum verebilmekte başka şekilde hiç denemedim. Bu arada 8 kişiye sattım toplamda ve gelen geri dönüşlerde uyku takibinin dakik bir şekilde çalışması çok hoşuma gitti.

@sezgindurmus Maalesef strava'da kullanamıyoruz ama Endomondo ile kullanmayı başardım. Kalp sensörü çok hassas ölçümler yapmıyor. Anlık ölçümlerde tepki süresi çok geç spor takibi sırasında kullanımı uygun değil.

Strava hr konusunda çok enteresan. Apple watch uygulamasiyla kullaniyorum bazen. Aranizda apple watch kullanan varsa bilir. Iphone yaninda olamdan kullanabilecegin ender uygulamalardan strava. Buna ragmen hr özelligi (apple watchta bilekten hr olmasina ragmen) calismiyor. Yani adam uygulamasini yaptigi platformda destek vermiyor. Eski versiyonlarda mevcutken yeni versiyonlarda yok. O yuzden strava bir kriter degil diye dusunuyorum :)

Aslinda mi band teknik olarak ayak bileginde takiliyken kadansi cok rahat kaydedebilir ama bu yonde bir yazilim olmadigindan kullanissiz oluyor bisiklet icin

@Expireme
Demek istedigim, strava veya endomondoya aktarilabiliyor mu kadans verisi

2016-03-16 15:45 Shenzhen, sevk irsaliyesi
2016-03-10 23:39 Guangzhou Terminal, sol gezinti
2016-03-10 23:30 Guangzhou Terminal, varış
2016-03-09 12:07 Shenzhen döviz bürosu, doğrudan dışa
2016-03-09 04:42 Shenzhen döviz bürosu açmak için dışa aktarılan
2016-03-09 04:24 Küçük paket Merkezi, yaptı, "Shenzhen Center" Sıradaki durak
2016-03-09 04:20 Parsel Merkezi
2016-03-09 00:47 Küçük paket Merkezi, Gönder aldı

Acaba bi sorun mu var? 25 gün oldu :ytrya: @Expireme

@Altın Sikke üstat bazen sıkıntı olabiliyor, gecikme yaşanması normal, eğer 1 ay dolduğunda ülkeye girmemişse paypal üzerinden satıcıya mesaj atın.

Dx'den aldım oraya akşam mesaj attım 2 hafta içinde hala elinize ulaşmazsa mail atın dedi bugün tam 1 ay oldu :( Keşke senin dediğin siteden alsaydım :uzgnm: @Expireme

@Altın Sikke Valla üstat birazcık daha bekle 1 hafta falan, PTT haftasonu güncellemiyo siteyi, hafta içide ptt nin sitesine girmezse para iadesi iste, valla Benim kendi satış yaptığım siteye göz at diyeceğim ama her halukarda yurt dışından daha ucuza alcan

@Expireme bugün geldi ürünü sayende tanıdım teşekkür ederim çok iyi ya bayıldım gece gündüz banyoda bile çıkarmam bunu :harika::harika:

@Altın Sikke Bende çıkarmıyorum zaten cihaz 7/24 bilekte kalması için tasarlanmış, bir sorun olursa her daim yazabilirsin:) guzel gunlerde kullan

Bir baska baslikta paylastim burada da sorayim.
Merhabalar. Xiaomi Mi Band S1 Pulse için polonyalı bir abi uygulama yazmış. Strava üzerinde nabız ölçer ularak kullanılabilyor. Deneyen, nasıl olduğunu test eden, 1-2 saatlik sürüş için kullanan var mı? Varsa yorumları nelerdir? App burada: (link)

Videosu da burada:

@Onat G. Bu app sorunsuz çalışıyor. Endomondo kullanarak sürüşlerimin ortalama nabız değerlerini tur sonunda görebiliyorum. Önemli olan Mi band'ın nabzı doğru ölçme hassasiyeti, bunu test etmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Onat G.
sar değeri nedir bir bilginiz var mı

@ataberkdönmez Mi band'in nabiz olcum degerlerinin cok dogru olamayacagin inaniyorum. Ama buyuk projeksiyonda %10'dan fazla da sapma yapmaz gorusundeyim. Cok kesin, kaliteli veri degil de nabzim nasilmis diye bakmaya yarar gorusundeyim. Zaten o fiyatla o veriyi verebilse yuksek fiyatli urunlerin hic sansi kalmaz bence.

Arkadaşlar bisikletforum'dan geldiğini belirten herkese Mi Band'ın yanında bedava verdiğimiz Paracord Bilekliğin üstüne bir de Paracord Anahtarlık hediye edeceğiz. İletişim için İnstagram'da @mibandtr veya bisikletforum.com

Arkadaşlar ürünün yeni modeli tanıtıldı. İnşallah onunda 1-2 aya ucuz fiyattan satışlarına başlayacağız, Mi Band 1S modelinin fiyatını bu yüzden düşürdük aynı zamanda bisikletforumdan gelen arkadaşlara ekstra hediyelerim var. Detay için özel mesaj atabilirsiniz.

Mi band 2 cikmis aliexpreste 100-130 bandinda ekranda koymuslar cok iyi

Lüleburgaz'dan gönderildi

Geri