Scudo Sports

x-vert motion 2006 mı 2007 mi?

Tepki
0
merhaba arkadaşlar.karşılaştırma yapmak gerekirse hangisini önerirsiniz.2006 nın amortisörü daha mı ii?

Scudo
donanım açısından karşılaştırmam çok iyi olmayacaktır ama tip bakımından 2006 daha çok hoşuma gidiyor.

2006 ve 2007 modellerinin amortisörleri aynı. bu iki modelde donanım olarak neredeyse aynılar.ama kadroları 2007 modellerinde görünüş olarak biraz daha farklı.ve 2007 modeller biraz daha hafifler önceki yıla göre.ben 2006 yılında aldım ve çok memnunum bu fiyata göre.görünüş olarak eskileri biraz daha fazla siyah olmasından ben daha çok beğeniyorum.

valla corretecin hangi model olduğunu sorduklarında sıfır bisikleti gösterek 2006 modelmi diyeceksin :D
hergeçen sene yeni teknolojileri kullanarak üretim yapan bisiklet firmaları düşünüldüğünde takdir sizin..

2006 modelinin kadrosu 2000 gramın üzerinde.Deore donanımlı bir mtb için ağır bir kadro.Maşa 2550 gram.Gerçi ikisininde maşası aynı.Corratec'te karar kıldıysanız 2007 modelini almanızı öneririm.

delta bisiklet 2006 model motionları manitou suspansiyonla satmaktadir ve cok az sayıda oldugunu ogrendik birkac arkadaşa aldırdım sanırım cok az kalmıştır bence 2006 ama geç kalırsan bulamazssın

Geri