Scudo Sports

X-Box 360 takaslık bisiklet arıyorum

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
20 gb hdd + 2 tane kol rgb ve hd kablo ile birlikte 5 tane oyun..... fw yapılmıştır (kopya oyun) tekliflere açığım uygun fiyata satabilirimde

Scudo
http://www.hometheatermag.com/images/archivesart/1205xbox360.jpg

sana ne lazım acaba deore aynakol deore ruble işini görürmü

Bu tür ürünlerin piyasasını çok fazla bilen yoktur sanırım.. Siz ne kadarlık bişeyler arıyorsunuz belirtirseniz daha kolay olur iki taraf içinde..

minimum 450 500 civarlarinda ariyorum tekliflere acigim aynakol ve rubleler biraz az kalir gbi druyor tesekkurederm....

tam olarak eksiğini söylersen senin için daha iyi olur daha hızlı eksiklerini temin edersin :)

hepsi beyaz olacak şekilde maşa orta göbek jant seti sele gidion ve boazı farketmez bisikelt teklifleride olabilir fiyat olarak 400 450 arası diim 450 500 biraz fazla olmş :=) ikinci kol ve 20 gb hdd olmasndan dolayı böyle diyorum sıfırlarında bunlar çıkmıyor en aşaı 650 700 ü buluyur sıfır fiyatları bilmeyenler için...

2 adet 2 box 360 sahibi olarak belirteyimki full hd olarak oyun oynamanın keyfine diyecek yok ürün ps2 nin değil ps3 ün dengidir. ps3 den artı yanı kopya oyun oynanabilmesidir. oyunlarınıız hardisk e yükleyerek dvd rom dan cıkan sesi çekmek zorunda değilsiniz. 20 gb lık hdd ye 2 oyun koyabilirsiniz ..
Bu cihazın piyasasını bildiğim için yorum yapmıyorum.

Geri