Scudo Sports

Wish

mirzaberk

Üye
Tepki
77
İsim
Fatih Mirzaberk ASLANTAŞ
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar günümüzde neredeyse herkesin elinde android işletim sistemi kullanan telefonlar mevcut.

Geçenlerde gezinirken Wish adlı bir alışveriş uygulaması buldum ve burada bisikletle ilgili bir sürü ürün var. Aklıma gelenler kısaca mesela duvar askı aparatları, kış için ayakkabı koruma kılıfları, ön lamba ve arka stoplar, seleler, suluklar, gidonlar, km sayaçları, vb gibi bir sürü ürün bulunmakta.

Belki bilmeyen vardır diye düşünerek sizlerle de paylaşmak istedim.

Scudo
Zaten vardı ancak telefonda uygulaması yeni demek ki... bende akıllı telefon olmayınca bunlardan uzak kalıyorum :)

fiyatları nasıl

genelde daha uygun gibi fiyatlar açısından bakıldığında

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Ben de bir arkadaş sayesinde haberdar oldum 1-2 ay önce. Hatta bisikletim için kadro üstü çanta, ön ışık, sele altı çanta falan satın aldım. 3-4 hafta içinde hepsi sağ salim geldi. Bir tek telefon için kol bandı almıştım o küçük geldi. Fiyatlar Aliexpress dolaylarında seyrediyor incelediğim kadarıyla. Yalnız ben telefonda Geek adlı uygulamayla satın aldım ürünleri, wish destekli bu uygulama da.

Aynı şekilde geek uygulaması da var bu ikisi ürün çeşitliliği ve fiyat açısından oldukça tatmin edici.

ama genelde geek'te de fiyatlar wish seviyesinde

Bu Siteyi bu gün dayım sayesinde keşfettim. Kendisi bu güne kadar , 15-20 adet çeşitli ürün sipariş etmiş, hemen hemen hepsi eline ulaşmış.. Sipariş ettikten sonra, ürünün elinize geçeceği tarihide söylüyorlar.Verdikleri tarihte gelmez ise ürün , ücret iadesini yapıyorlar..
Kendisinin en son verdiği ürün eline ulaşmamış, oda irtibata geçmiş bu firmayla, işin en güzel kısmıda bu, Türkiyede sanırım yetkili bayi gibi bir durum var, tamamen Türkçe irtibata geçiyorsunuz yani tüm karşılıklı sohbetler türkçe. Kendim birzat gördüm yazışmalarını, geç gelen ürünü bildirdiğinde, kendilerine ücret iadesi yapabileceklerini bildirmişler ve ücret iadesini istedikten 1 gün sonra ürünün ücreti hesabına yatmış. İade yaptıktan sonra attıkları mesajda, ürün gümrükte takılmış olabilir, bu yüzden geç gelecek olabilir, gelişrse eğer ürün bizden size, yaşadağınız bu sıkıntı yüzünden armağanımız olsun, diye mesaj atmışlar ve ürün gerçekten teslim tarihinden 2 hafta sonra geldi.. Bu yazışmaları görmesem inanmazdım kesinlikle..

Sanırım Aliexpressin Türkiye versiyonu gibi olmuş, Ürün çeşitliği ve fiyat kıyaslamasını bilmöem ama, Türkçe iletişim benim ilgimi çekti.. Bakalım 1 Alt üst Bisiklet Forma takımı sipariş edicem, dedikleri gibi zamanında gelicekmi bakalım...

• Beğen
Tepkiler: ventiol
Bu siteden yakın zamanda herhangi bişey alan oldu mu? Teslimatlar konusunda sıkıntı oluyor mu?

Az önce girip uygulamanın yorumlar kısmına girdim ve olumlu yorum içeren bir tane mesaj göremedim.. Aradan 2 yıl geçmiş tabiki şirket bünyesinde değişiklikler olmuş olabilir, hala kullanan ve memnun olan var mıdır acaba?

herkese selamlar.

bisiklete aksesuar almayı seviyorum. muhtemelen herkes de seviyordur. wish deki aksesuarların bir çoğunu tr deki pazarlarda göremiyorum. mesela şu: (link)

bazen 2-3 tl lik bir şeye bile ihtiyaç oluyor. bu gibi internette olmayan ve ya internette satılamayacak çeşitli aksesuarlar için istanbulda eminönünde vs bildiğiniz yerler var mı?

Magza olarak bulamazsınız. Yani farklo farklı mağzalarda farklı aksesuarlar oluyor.İnternetten bulabilirsiniz ancak.
(link)
(link)

Hm Teşekkürler. Dediğim gibi mecbur çoklu satılıyor internette o da fazla fiyatı oluyor.
Nispeten çok çeşit olan istanbul bisiklet aksesuarcıları tavsiye edebilecek varsa güzel olur.

castelli bisiklet formaları orjinal mi acaba...fiyatlar 1.500 tl gibi bir rakamdan 300 tl gibi rakamlara çekilerek satılıyor.

castelli bisiklet formaları orjinal mi acaba...fiyatlar 1.500 tl gibi bir rakamdan 300 tl gibi rakamlara çekilerek satılıyor.
Bana hiç orijinal gibi gelmiyor. İnşallah orijinaldir :) bilen varsa yazarsa çok iyi olur.

Ya millet buradan deli gibi alıp, satıyor. Bende anlayamadım.

Geri