Scudo Sports

Windows 10 teknik ön izleme sürümü ve diğer gelişmeleri

Bence her zaman için en yeni çıkan işletim sistemi iyidir.Daha günceldir ,daha çok güncelleme desteği alır sonuçta.Ben 8.1 kullanıyorum ancak 10 u merak ediyorum.

Scudo
Abiler format atmam lazım konu açmadım . Elimde cd filan yok nası atabilirim format.

@Antecurs
Benim için önemli olan işler şu anda Ubuntu 15.10 üzerinde yüklü. Windows 10'u tadımlık olarak alıyorum. Zaten Technical Preview bu, yani merak eden yeni işletim sisteminin gelişimini görmek isteyenin kullanacağı bir sürüm. Hem gelen versiyonda sorun yaşarsanız sorunsuz şekilde geri alma imkanı var Windows 10'da.

• Beğen
Tepkiler: _constantine_
win8.1 tabletlerde programları sdcard a kurmanın yolu var mı?

Windows 10 Technical Preview için 10130 versiyonu iniyor. Çok uzun sürüyor inmesi, bakalım kurunca ne çıkacak. :)

upload_2015-5-31_22-23-4.png

@Tahir Keskin Build 10130 sürümü ile yeni ikonlar, güvenlik açıkları, bug'lar vs. vs. bir sürü yenilik ve düzeltmeler içeriyor. Windows 10 bomba gibi geliyor :D

@BF Okuru
Heyecanla bekliyorum, bitmedi gitti. :p

@BF Okuru, sonunda para verip bir işletim sistemi satın alacağım galiba. :p

@Tahir Keskin daha önce lisanslı Windows 7 - 8 - 8.1 varsa elinde ilk yıl ücretsiz olacak. Eğer illegâl kullanım söz konusu ise o da bir yıl ücretsiz yükseltmeye hak kazanacak fakat aynı şekilde illegal çalışmaya devam edecek ;)

Vista vardı bilgisayarla gelen ama onun da miadı doldu. :D

Windows 10 U rezerve edin :) ben ettim :)

(link)

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    78,8 KB · Okunma: 28
Linux mint ve uzerine tanimam ☺ tabiki win de kullaniyorum ama biraz mecburiyetten win 7 den sonrasini kullanmayi birakin masaustunu bile gormedim yasasin gnome

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
bugün bilgisayarımın sağ alt tarafında yeni bi sembol gördüm.
sembol yeni olmasada benim bilgisayarımda yeni göründü.
win10 sembolü
tıklayınca karşıma pencere açıldı
ücretsiz yükseltmenizi rezerve edin diye.
rezerve ederim etmesinde de
değer mi acaba. ben win8 i hiç beğenmemiştim
forever win7
ama win10 u hiç bilmiyorum. win8e benzediği içinde hiç araştırmadım.

geçelimmi win10 a napalım o_O

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
@chnkrmz

"Forever win7" Bu kısma ben de sonuna kadar katılıyorum, gayet güzel win7 :)

Bana göre de bugüne kadar ki en iyi versiyon win 7. Fakat doğrusunu söylemek gerekirse win 8'e geçtiğimden beri 7'yi hiç aramadım. Bana göre gayet stabil ve daha bir modern görünüme sahip olmuş. win 10 olayına gelecek olursam biraz daha yaygınlaşmasını beklemende fayda var şahsen ben bu aşamadayım

• Beğen
Tepkiler: endurocu17
Kararlılık ve hız açısından çok daha başarılı win 8. Eminim win 10 bunu bir tık daha ileriye götürecek.

Geri