Scudo Sports

Whistle

Dethagorf

Forum Bağımlısı
Tepki
341
Kron XC500 varken Whistle'nin 600 lirayı geçmeyen bir modelini almak ne kadar akıllıca sizce ?

Scudo
@KAAN SEVER

Her iki kadroda üst ekipman takmaya müsait. Ama kron'nun ömür boyu kadro garantisi var diye bir olay var ki gerçekse ne güzel..

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Ç.
@Tolga Ayla

arkadaşımda xc 4000 vardı ikinci el almıştı kadrosu kırıldı garantiye gönderdi aynı modelden kalmadığı için 2011 model gönderdiler 100 tl civarı fark aldılar model yükseldi diye ama evet var ömür boyu garantisi.. tercih meselesine gelince whistle kullanıyorum kadrosundan memnunum ama genelde diğerlerine göre daha ağır oluyolar

Bulunduğun yerde iki firmanın modelleride varsa git dene ve hoşuna gideni al derim kadro kaliteleri arasında çok önemli fark olduğunu düşünmüyorum.

5 seneden daha uzun süre aynı kadroyu kullanan yüzde kaç merak ediyorum ve yüzde az olduğunu düşünüyorum! Pazarlama stratejisi olarak kullanılıyor bu,muhtemelen bikaç sene içerisinde 600 liraya alacağın bisikletin kadro fiyatından daha fazla miktarda upgrade'e para harcayacaksın.

Alacağın bisiklet firmasının servis ve müşteri ilişkileri iyi olanını tercih edebilirsin ki Çağrı Ç. adlı arkadaşın bahsettiği örnek önemli bencede ve kadro kadar önemli maşalarını araştır!

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Ç.
whistle ın en ucuz modeli 1164 d. o bisiklet de gecen seneye gore iyi bir zam gordu. su anda 600 tl ye bulabileceginden emin değilim

@özgür bağdatlıoğlu
evet kadro yanında diğer en önemli şey maşa.. ben whistle mı ilk aldığımda üzerinde 100mm XCM-LO vardı.. çok güzel çalışıyodu ama tek sorunu bi bayır çıkmaya başlıcağım zaman amortisörü kilitlemek için duruyodum ve bisikletin üzerinden ağırlığımı tamamen çektiğim zaman kilitliyebiliyodum.. şimdi yeni amortisörüm epicon en sevdiğim yanı hiç duraksamadan gidondan kilitleyip devam edebiliyorum...amortisörü iyi bi tercih olsun ve illaki bi iki yıl içinde yeni parça almak istiyceksin ki buna göre karar ver... https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=79104

Whistle geçen sene tanıtım fiyatı için ucuza sattı geçen seneye göre %60 fiyatlar artış gösterdi kompanentler bakımından da biraz daha iyi seviyede ben benim kadroya upgrade yapıyorum güzel oluyor hoş duruyor sonuçta ne kadar Türkiye de üretilse de unutmamak gerekir ki bir çok dünya markası otomobillerinde Türkiye
de fabrikası bulunmakdadır tasarım kendisini belli etmek de zaten İtalyan işi bir tasarımı var göze hitap ediyor her haliyle e tabi ağırlıkda olsun :D

Whistle istiyorsan 1162 al bence. [ Azıcık bütçeyi arttır. ]

Kadroları üst ekipmanlar için müsait mi ?

Geri