Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle (MTB XC FULL : ön arka amörtisör)

Tepki
103
Öncelikle mrb abilerim kardeşlerim yaşım 18 ismim umut, bende şu anda sıradan alimünyum kadro bir bisiklet var artık yetersiz kaldığını düşünüyorum sizlerin yardımıylada vericeğim marka hakkındaki bilgilerinizi paylaşmanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum inş olumlu, olumsuz yorumlarınızla,bisiklet daha sıfırdır 2. el felan değildir beni aydınlatırsınız çok sevinirim herkese tşk ederim iyi forumlar.

(link)

Kadro : Alu. W 9000 triple butted Custom Tubing, Rear Travel 100mm
Maşa : Rock Shox Tora SL 100mm with remote lockout
Arka Amörtisör : Rock Shox Ario 3.2 38mm with lockout
Furş Takımı : FSA No.9M/Cup 1″1/8
Aynakol : Shimano SLX FC-M660 Hollowtech II 44/32/22
Ayka Vites : Shimano XT RD-M772 Shadow
Ön Vites : Shimano SLX FD-M661
Vites/Fren Kolu : Shimano SLX SL-M660 Rapidfire-Plus
Fren Takımı : Shimano SLX BR-M665 Disc, Rotor 160mm
Ruble : Shimano CS-HG50 9s 11/32
Jant : Mavic Crossride Disc Black
Boğaz : FSA ST-OS-190LXC Aluminium/Carbon
Gidon : FSA HB-XC-282A-OS, Oversize
Sele Borusu : FSA SP-SL-250 Aluminium 31,6
Sele : Selle Italia NT1 Gel
Lastik : Schwalbe Smart Sam 26×2,25
Kadro Boyu Ölçüleri : 16″ – 17,5″- 19,5″ – 21″
Renk : Siyah
Ağırlık : 13,24 Kg
Fiyat : 1330 Euro

Önemli not :Boyum 1.76-1.78 tam olarak bilmiyorum ama yanılıyor olamam, boy ölçüme göre hangi " bisiklet uyumludur bana ? :)
Önemli not2 :Full slx markalar mevcut yinede sizlerin yorumlarınız benim için önemli tşk ler.

Scudo
Kardeş alınacak güzel bir bisiklet gerçekten.Ancak 1330 euro biraz fazla bu bisiklete göre.Ayrıca o kadar bütçen varsa forumda çok daha üst sistemlerde çok temiz mtbler oluyor ikinci el onlardan birisini de alabilirsin derim ben.

bu bisiklete yapılacak çok fazla yorum yok
fiyatı biraz fazla ama onun da sebebi arka amortisör
yoksa aynı özelliklere sahip bir bisikleti en fazla 1000 euro vererek alabilirsin
Genel olarak komponentler uyumlu, shimano slx serisi hiç de yabana atılmayacak bir seri ve genel kullanıcılar için yeter de artar.
ağırlık olarak fiyatıyla doğru orantılı değerlendirirsek gayet güzel
yarışlara girmeyeceksen ilerde pişman olma şansın yok denecek kadar az
ama yarışlara girmeyi düşünüyorum ve bütçem de bu civarlar da diyorsan
sadece ön amortisörü bulunan full xt-xtr li bişeyler bulabilirsin.

Tam süspansiyona geçmek istediğim için bu kadroyu araştırmıştım ama ne ağırlık bilgisi vs hiçbirşey yok.. Linkteki bisikleti bunun yerine tercih ederim derim ; (link) Donanım olarak biraz düşük olabilir ancak kadro bakımından şüphe bırakmayacak bir bisiklet..

@Sungur Çağırgan

Hayır sungur abi bizim kendi gurubumuz var sadece ayak uydurmak amaçlı, yani yeri geliyor uzun yol yapıyoruz yeri geliyor çok uzun rampalar tırmanıyoruz, yarış gibi bir niyetim yok şimdilik :) yaşım daha 18 belki ilerde olabilir çok ilerde :) bilginiz için tekrar tşk ederim.

• Beğen
Tepkiler: Sungur Çağırgan
ben de bu bisiklet yerine gider Anthem alırım, whistle çok pahalı oluyo.
Anthem 4", yani 100 mm, daha çok XC için
Bir de Giant Trance var, 5", 125 mm

bence kompenant olarak oldukça iyi.ama unutmaki arka amortisör daha çok iniş için kullanılır.düz yolda boşa yük olacaktır.eğer ödemen peşinse forumda aranıyor ilanlarına yeni konu olarak aç.eminimki daha iyi bişeyler bulabilirsin.yarışlara katılmanla ilgili olarakta yaşın erken falan değil.

Oğuzhan abi bilgilerin için çok tşk ederim gerçekten özelden de attığın msj larda çok yardımcı oluyor bana, bilgilerinizi değerlendirip ona göre haraket edicem, param peşin değil kredi kartıyla almayı düşünüyorum abi.

Geri