Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle Miwok 1164 D Hakkında

Sezer Özdemir

Daimi Üye
Tepki
122
Merhabalar Arkadaşlar Ben Bu sene Orta Sevıye Veya Baslangıc Olarak Bir Mtb Almak İstiyorum Benım Bir Mtb Var Ama Ben Değiştirmek İstiyorum Tercih Olarakda Whistle Miwok 1164 D var Tercihlerim Arasında Fren Sistemi Hakkında Bilgi Verirseniz Sevinirim Bu Arada Ben Genelde Toprak Veya Camur Arazıde Kullanacağm Mekanık Dısk Elverişli Olurmu Veya Eskişehirde Nerden Ucuz Bi Şekilde Temin Edebilirm Whistle Yada Sedona Bilgi Verirseniz Sevinirm [kusura bakmayın ayrıntıya cok takılırım]

Teknik Özellikler
Kadro ALLOY HYDROFORMED W 8900
Amortisör SUNTOUR 26"SF11-XCT V3 DISC 100mm BEYAZ
Gidon BYTE ALLOY RIZER 20MM
Gidon Boğazı BYTE ALLOY AHEAD
Sele Sapı BYTE ALLOY L:350mm DIA:31.6mm
Sele SELLE ROYAL 8549 MACH WHISTLE LOGOLU
Çatal Yatağı CH-918 TBW 1.1/8" YARI ENTEGRE
Krank Takımı PAINDEN-ICH ALLOY 42X34X24
Arka Değiştirici SHIMANO ALTUS RD-M310DL
Göbek KT ALLOY DİSK SİYAH 32H QR-
Ön Değiştirici SHIMANO FD-TX50L6
Vites + Fren Kolu SHIMANO ST-EF51
Arka Dişli SHIMANO CS-HG20 7-VİTES 12-28 KASET
Fren DİSK FREN RDM2.0 +ROTOR 160mm
Dış Lastik 26X1.95 53-559 BYTE PLOSE
Jant WHISTLE ÇIFT KATLI 32H
Pedal SP-931S
Fiyat 325 €

Scudo
Maks. ne kadar verebilirsin?

Maks 700 Falan Sakın Biraz Daha cıkabılırsen sole bole demeyın cıkabılecegm son fıyat :)

Kampanya bitmek üzere.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Sezer Özdemir
Sezer pm göndermişsin fakat mesaj sayım 50 yi geçmediği için pm cevap gönderemedim s a hi bin den ilanlarında bianchi troy 2010deore+epicon RL ciddi düşünürsen mail bırak görüşelim nede olsa memleketlimsin eskişehiri çok özledim adalarda az pedallamadık :) hatta sarıcakaya ılıcalarına 3 kez gitmişliğimiz vardır ama 5 yıl evveldi.

• Beğen
@Günay BOZCA

Teşekkür Ederım Ama Bıraz Pahalı Geldı Malum Ogrencıyım Max 700 TL verebilirm :)

Ozellik olarak daha ustun, daha hafif ve daha ucuz alabilirsiniz. Ancak Whistle bisikletler de cok hos gorunuyor, servisi de iyi ve kullananlar memnun. Yine tercih edilebilir.

• Beğen
Herkese merhabalar,ben de Whistle düşünüorum ancak sandığımdan da pahalı geldi,peki tecrübe edinmiş arkadaşlar makul fiyatlı olanlardan hangileri tavsiye edilir?

@goldboy

Ne tür Bisiklet İstersiniz Kullanım Amacına Gore Max Verecegınız Fıyat Tercih İçin Önemlidir Belirtirseniz Sevinirim....

şimdi çok şey istiosun az ödüyorsun diyebilirsiniz haklı olarak ancak komik olabilir ama gerçekten şu an için o durumdayım max. miktar nakit de ve kredi kartında değişebilir o yüzden en makul fiyat ve çok iyi performans istiorum :)
sağlıcakla...

@goldboy

Sanada Bi İgman Ayarlasak Nasıl Olur Hem Hidrolıgıde Var Simdilik Vites Sistemide Senı Idare Eder :))

@Zekeriya GÜNDÜZ

Teşekkür Ederim Vişneliğin Oradakini Söylüyorsunuz Galiba

dediğim gibi,performans yüksek ama düşük fiyat istiorum:)
o yüzden max 400-500 TL .diye düşünüyorum...

Geri