Geometri konusunda bilgi verilmemiş..Yada ben internet sitesinde bulamadım..
Geçen günlerde decatlonda btwin facet marka karbon gövdeli full 105 donanımlı bir yol bisikleti vardı..Fiyat 3000 liraydı meraktan internetten araştım..
Kullanıcı yorumları pozitif..Bisikletin görüntüsüde çekiciydi.. Ağırlık 8,7 kg olduğunu buldum..
Sonra Kendimde yakın zamanda almayı plandığım cannondale caad 10 ve trek 2.1 marka bisikletlerin ağırlığının 8,9 ve 9 kg ağırlığında olduğunu araştırdım..
Karşılaştırmaya başladığımda bu verdiğim iki marka bu bisiklete göre ağır basmaya başladı..Sonuçta bu yol bisikleti işini amatör olarak yapıyorum..Sağlamlık bir artı ve popüler bir marka olması bisikletin ikinci el durumundada avantaj yaratacağı aşikar.. Aradaki ağırlık farkı benim için önemsenmeyecek bir fark..
Bu crow xenonun üzerindeki jant takımının ağırlığının fazla olduğunu düşünüyorum..Bu anlattığım hikayedeki ağırlık konusuna benzettim bu bisikletide..Düşük donanım ama dünya markası olayı daha mantıklı gibi geliyor bana..Benim düşüncelerim bu yönde belki daha tecrübeli arkadaşlar yorumda bulunur.. CANNONDALE CAAD 8 Trek 1.5 bütçeyi biraz daha büyütürseniz CANNONDALE CAAD 10 trek 2.1 .. CORRATEC DOLOMITI 105 olabilir..Yineda kanınız kaynarsa bir araştırın derim..