Scudo Sports

Whıstle-Carraro-Sedona Karşılaştırması

Sizce hangisi ?

• Toplam katılım
    142
ben de aynı üçgen içindeyim. eski biskletimi sattım ama asıl kararsız geçen günler şimdi başlıyor. whistle 1052v-carraro 435 daytona v- sedona 711v.
açıkcası whistle in 8x4 jant setini pek sevmiyorum. 711 de her parçanın ismi, ne idüğü belli.gayet güzel toplanmış bir bisklet. carraroda ise "alloy carraro" "MTB carraro" diye isimlendirilmiş komponentler kafamı karıştırıyor.diğer yandan ise deore beni seç beni seç diyor.
bu konuyu ben de takip edeceğim bakalım sonuç ne olacak.

Scudo
Carraro Türkiyede yeni bir marka oldugundan pek bilgim yok, 27 vites bir avantaj dır diye düsünüyorm.. yinede cok güvenmeyin derim.Öte yandan whistle da sedonada kendilerini kanıtlamıs markalar.Bana sedona daha iyi gibi geldi donanım ve fiyat olarak tabi v fren modeline gore..

carraro component olarak bi adım önde
sanırım bianchinin markası olması lazım carraro

çoğu kişide şu kanı var... carraro ne ya!!... kullandığı parçaların ne ki, yok ağırlık yazılmamış yok birşey belirtilmemiş... köklü değil piyasaya yeni girmiş.

arkadaşlar bir firmanın türkiyeye yeni girmesi önemli değil bu işe dünya çapında ne zaman başlamış olması önemlidir bence..

trek ve scott ile ilgili tarihler buldum ancak whistle ve carraro için italyan kökenli oldukları için tam bir sonuca ulaşamadım. eng sitelerine de baktım ama bulamadım yani. trek 1976larda scott ise 1958de girmiş olmasına rağmen scott'ın bisiklet işine girmsei 70lere doğru olmuş.

ayrıca şuanda piyasaya ferrari kalitesinde araç üreten bir firma girse ve ferrari'nin kaprisli satış şartları ve yüksek fiyatları yerine aracın hakkı olan fiyatı verse ( haliyle düşük olacak ) ve kimseden bir yorum gelmese bu firmada mı kötü olacak. elbet alınır denenir ve bakılır. yani birazda böyle ezici "o ne ki" tarzında yorumlara gerek yok bence.

ayrıca carraro gayet bütün parçalarının ne olduğunu sitesinde yayınlamış. yani dişli ve mekanik aksamlar ürün koduna kadar bütün ayrıntıları içeriyor. ayrıca kadro ve gidon gibi parçalar içinde neyden yapıldığını falan yazmışlar. ki bu ürün hakkında daha fazla bilgi alın diye bir kısımda koymuşlar. yani tıklayıp bir form doldurduğunuzda sormak istediğinizi yazarsanız sanırım firma en kısa sürede dönecektir.

ben ürün açıklaması olarak ne aradığınızı tam olarak anlamadım doğrusu...

• Beğen
Tepkiler: mert erdogan
741 siparişi verdim.

@Hasan Kuru hayırlı olsun 741 ler ne zaman dağıtılmaya başlanacakmış ?

arkadaşlar carraro markası 1926'dan beri italya'da üretim yaparken bianchi tarafından satın alınmış.. milli takımımızdada bu marka bisikletleri cumhurbaşkanlığı turlarında görme fırsatımız oldu..

bu arada ben whistle 1052d alıp 1 ay içinde carraro 436 hid. diskli modelle değiştirdim çokta memnunum..

• Beğen
Tepkiler: Burak YAVRU
@mustybulut

evet ben de çok merak ettim kardeşim niye değiştirdin ben de miwok 1052D almayı düşünüyorum da :)

KArarım değişti şiparişi geri aldım Carraro 435 alıyorum. Bu sefer kesin :)

• Beğen
Tepkiler: mustybulut
Carraro gerçekten iyi bir bisiklet markası olarak gözüküyor..
Hem fiyat hem de donanım olarak.

Bazı arkadaşlar "Carraro nedir?" tarzında sorular sormuş, bence biraz daha incelemeleri lazım..
Kaç senedir bisiklet üreten bir firma ve İtalya'n markasıdır. (Daha önceki mesajda söylendiği gibi)

Benimde kararım 473 H Race'yi almak. O fiyata diğer bisikletlere baktığımda az da olsa donanım düşüklüğü ve parası daha bir fazla.
Carraro bu yönden çok iyi, kendini de kanıtlayacak ülkemizde diye düşünüyorum.

1052D 410euro, carraro 436D 440 euro,
ikisinide bianchi ürettiği için çogu donanım aynı,
fakat 30 euro farkla
arka aktarıcı alivio - deore ,
ön aktarıcı (whistle önde aliviodan daha düşük bi donanım kullanmış) deore, aynakol 44'lük,
ön vites kolu alivio - deore şeklinde değişikliğe gitmek bence matıklıydı..
whistle'da çok iyiydi hiç bi problem yok fakat ben daha yüksek donanımlı olduğunu düşündüğüm için değiştirdim..
iyimi yaptım yoksa hatamı, bunu ileride görme fırsatım olur.. şuanda çok memnunum..

Carraro Derim Donanıma Göre Fiyat müthiş alalı 1 hafta oldu aldığım gibi 2km yaptım hiç sorun yok

ben bisikleti mağazadan aldım , eve vardığımda 45km olmuştu..
:)
güzergah;
bostanlı-sasalı-bostanlı-bornova

@Hasan Kuru

Hocam bisikleti aldıysan görüşlerin nelerdir. Benim de kafamda bu bisiklet var da.

Carraro alan arkadaşlar ne kadar memnunlar acaba?

Almayan arkadaşlar için biraz bilgilendirme yapabilirler mi acaba..

@Hasan Kuru

Performansından Memnun musun Bu Fiyatlarda İyi Bir MTB Arıyorum Ama Bir Sürü Fikrim Var.
Birde Denizlide Hangi Magazaya Verdin Siparişi ?

@Fatih Çaçoron

Yaşam Bisiklet --- 10 Nisan Karakolu önünden 500 m yukarıda sağda .

• Beğen
Tepkiler: Fatih Çaçoron
@çağrı türkmen

Halabekliyorum ama bir tane gelmişti denedim güzel baya

Geri