Whistle 1istle 052 V de ilk kazam...

Volkan ULUÇ

Aktif Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
192
Tepki
91
Şehir
BURSA
Arkadaşlar yarım saat kadar önce whistle 1052 V model 2010 bisikletimle Bursa kültür parkta yağışa bağlı lastik kayması nedeni ile kötü bir düşüş yaşadım. Sağ bacağım bileğimden döndü ve şuan koltukta uzanıyorum. Arkadaşlar size tavsiyem lastiğiniz ne olursa olsun yağışlı havalarda özellikle ilk yağmur sırasında bisiklet kullanmayın...
Sizlereden ricam schwalbe smart sam lastiklerini kullanan arkadaşlar var mı? Varsa yağışlı havalarda kayma ve kızaklama sorunu yaşadınız mı?

Herkese kazasız ve belasız sürüşler...
Selamlarımla...
 
Scudo

Volkan ULUÇ

Aktif Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
192
Tepki
91
Şehir
BURSA
Evet... Nasıl oldu anlamadım doğrusu. Lanet bacağım hala ağrıyor... Buz muz iyi gelmiyecek anlaşılan...
 
Kayıt
1 Eylül 2010
Mesaj
100
Tepki
21
Şehir
Kayseri
ben de rubena cobra slick lastikler vardı. ufak yağışlarda çok kayıyor o yüzden çok dikkatli gidiyorum yağışlı havalarda. umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Volkan ULUÇ
Kayıt
30 Mayıs 2010
Mesaj
86
Tepki
59
Şehir
Kocaeli
Çok geçmiş olsun.

Geçen hafta buna benzer bir kazayı ucuz atlattım. Yağmurlu havalarda çok özellikle manevra yaparken çok dikkatli olmak gerekiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Volkan ULUÇ

Volkan ULUÇ

Aktif Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
192
Tepki
91
Şehir
BURSA
Çok teşekkürler dostlarım. Önce acile gittim acil de ortepedisyen olmadığı için iğne ve soğuk uygulamalarla ağırımı azaltmaya çalıştılar. ertesi sabah ortepedi bölümünde yapılan emar, röntgen ve bir kaç tahlil sonucunda sinirlerden değil ayak bileğinde 5,7 mm açılma olmuş ve bu ödem ve sinirlere baskı yapıyormuş. Şimdilik bir sorun yok. Alçıya alındı ve 3 hafta bu şekilde istirahat etmemi sonrasında duruma göre ya ameliyet yada iyileşmişse bileklik desteği ile tekrar istirahat verecek. Şimdilik istirahat ediyorum. Ve bu yaz sezonunun açılışında geçirmiş olduğum kazadan üzüntü duyuyorum. Doğayla tekrar buluşabilmem epey zaman alacağa benziyor. Doktorum biraz sabretmem gerektiğini ve bu yaz bisiklet sporunu düşünmemem gerektiğini savunuyor.
Anlamış değilim. Geçtiğimiz yıllarda da bisiklet nedeni ile kalp sıpazmı ve ritim bozukluğu yaşadım kardiyoloji doktorum da devamlı süretle bisikleti yasakladı.
Tüm doktorlar bisiklet düşmanımı anlamış değilim.
Gerçi sorun doktorlarda değil aşırı kilomdan kaynaklanıyor. Siz dostlara selamlarımı iletir. KAzasız sürüşler dilerim. Aman ha dikkat diyorum. Bursalı dostlarımla bir iyileştikten sonra izlemek için uludağa çıkacağım araçla...
 

İbrahim Yurtseven

Forum Demirbaşı
Kayıt
17 Nisan 2007
Mesaj
463
Tepki
1.370
Yaş
65
Şehir
KIRKLARELİ - lÜLEBURGAZ
İsim
İbrahim YURTSEVEN
Bisiklet
Specialized
Geçmiş olsun Volkan kardeşim. Konuyu tesadüfen gördüm. Senin durumundan biraz daha beterini bende yaşadım. Paylaşmamıştım ama şimdi senin yazını okuyunca bahsetmeyi uygun gördüm. Sana moral ve bu kadarıyla kurtulduğuna şükretmen açısından. 6. Şubat 2011 günü beş arkadaş Şarköyden çıkıp 35 Km. mesafedeki Uçmakdere köyümüze kısa bir tur yapalım dedik, ama yapamadık. Şarköyden çıktık. Daha 4 veya 5.Km.'ye gelmiştik. Hızımız ortalarda. Benim önümde iki arkadaş yan yana gidiyor. Bu arada sohbette ediyorlar. Sonradan öğrendiğime göre önümde seyreden bu iki arkadaştan birinin gidonu diğerine temas ediyor. İkisininde dengesi bozuluyor. Tam benim önümdeki arkadaş iki seksen benim önüme düştü. Diğeri yalpaladı kurtardı. Ama ben mesafede yakın olduğu için kurtaramadım ve düşen arkadaşa çarptığım gibi onun üzerinden bütün vücudumun ağırlığı ile sol dirseğimin üzerine asfalta yapıştım. En az on dakika kendime gelemedim ve gözlerim öyle karardı ki resmen bir süre hiç ama hiç göremedim. Tamamen görüntü gitti. Arkadaşlar bir araba çevirip beni Şarköy Dev Hastanesine götürdü. Filimler çekildi. İlk teşhis DİRSEKTE PARÇALI KIRIK. Oradan Tekirdağ Dev. Hast.ne. Tekrar filim, muayene derken ameliyata karar verildi. Ama ben orada ameliyat olmak istemedim. Oradan Edirne Tıp Fakültesine kendi imkanlarım ile gittim. Tekrar filimler. Durum daha da netleşiyor. Tam Dirsekten çok fena parçalanmış. Bir gün sonra ameliyata aldılar. 8 saat sürmüş. Platinler, vidalar bir sürü tamirat. Çok acı çektim. Şu anda üç ay oldu. Ama bir haftadır bisiklete kısa mesafelerde binmeye başladım. Daha yeni moralim yerine geldi. Durum olumluya doğru gidiyor. Sol kolun fonksiyonu biraz kısıtlandı ama kararlıyım, bu yaz Doğu Karadeniz turumu yapmam lazım.:D Tek kolla da olsa gideceğim. O nedenle hiç karamsar olma. Bence sen de Temmuz Ağustos aylarında taş gibi olacaksındır. Tekrar geçmiş olsun.
 

Volkan ULUÇ

Aktif Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
192
Tepki
91
Şehir
BURSA
@İbrahim Yurtseven

Çok çok geçmiş olsun... Umudumuzu yitirmemeyi öğrendik ve o inatla yaşıyoruz. Ayağım geçen 1 haftaya göre ağrılarını yarıya indirdi. Dün ve bugün iki gündür gökyüzü inadına güneşi gözüme doğuruyor ve ben bisikletime binemiyorum :(
Eşim de doktorun tavsiyesine uymam için uzunca bir süre bisikletle olan ilişkime taş koyacaktır :)
Heralde Temmuz ortalarına doğru bursa yollarına düşeriz. Gayemiz yaşamaktır... Bisikletse özgürlümüzdür...
Herkese geçmiş olsun dileklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim...
Selamlarımla...
Volkan ULUÇ
 
  • Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
Kayıt
11 Haziran 2010
Mesaj
337
Tepki
270
Şehir
istanbul
Bisiklet
Geotech
@İbrahim Yurtseven

Size çok çok geçmiş olsun,düşüşünüz çok kötüymüş! Ukalalık olmazsa eğer tavsiyem düştüğünüz kolunuza dirseklik takarsanız en azından kolunuz iyice toparlayana kadar ufak bir kaza ya da çarpma durumunda destek olur size!
 
  • Beğen
Tepkiler: Volkan ULUÇ

Sinan Ceylan

Daimi Üye
Kayıt
5 Mayıs 2011
Mesaj
247
Tepki
151
Şehir
Bandırma
İsim
Sinan
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Bende Continental Race King 2.2 var.
Onlar da maalesef yağmurda hiç güvenilir değiller. Dikkat etmek lazım. Geçmiş olsun.
 

Volkan ULUÇ

Aktif Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
192
Tepki
91
Şehir
BURSA
Dostlar alçılar çıktı, bilek eskisi kadar olmasa da pedallayacak kadar iyi. Bugün ilk uzun denememi yaptım merkezden kestele işime geldim sorun yok acı yok geri dönüşün keyfi var :)
yaşadığım kazadan dolayı bu yazı pedallamadan geçirecekken medical park hastanesi tolga beye teşekkürler tekrar bisiklete geri dönmemi sağladı ve aranızdayım.
Paylaşımlarım ve etkinliklerde görüşmek üzere. herkese selamlar...