Wahoo Rflktr ortalama hız problemi..

Konu, Elektrik - Elektronik kategorisinde amoush00 tarafından 7 Ekim 2016 tarihinde paylaşıldı.

  1. amoush00

    amoush00 Çiğdemli2tekerleri kurduk balgat çiğdem odtü

    Kayıt:
    12 Mayıs 2015
    Mesajlar:
    1.294
    Beğeniler:
    1.092
    Şehir:
    Ankara
    Adı:
    Emrah Çetintaş
    Bisiklet:
    Geotech
    Sponsorlu Arkadaşlar Decathlon'dan aldığım btwin count 14 + saçmalamaya başladı.. Sürüşlerde donup sensörlerle bağlantıyı kaybedip uzun süre kendine gelmemeye başladı. Gidonda ki tutucunun da tırnakları kırılıp düşmeler yaşamaya başlayınca yeni bir bisiklet bilgisayarına ihtiyaç duydum ve wahoo rflktr aldım Amazon'dan. Strava ile uyumlu diyordu.. Ama umduğum gibi de olmadı. Meğerse strava direkt desteği kesmiş bu modele yalnızca elemnts modeline destek veriyor. Neyse sorun şu rflktr sorunsuz çalışıyor ve count 14 ten kalan ant + sensörleri hemen tanıdı.. ( zaten telefon tanıyor sensörleri bu rflktr bluetooth ile yazılımın verilerini ekranda göstermeye yarıyor. ) Kendi yazılımı ile konuşmasında sorun da yok. Sorunum şu.. Wahoo app ile sürüşümü bir güzel kayediyorum.. Durduğum yerde de basıp durduruyorum programı vs.. ama strava'ya veri atarken aktif sürdüğüm zamanı değil de toplam durduğum sürelerle birlikte toplam aktivite zamanını atıyor ve ortalama hızım korkunç düşük görünüyor.. Bunu nasıl aşarım..!? Kullanan varsa bana bir bilgi versin..!?
     
  2. cube gtx

    cube gtx Üye

    Kayıt:
    6 Aralık 2015
    Mesajlar:
    80
    Beğeniler:
    49
    Şehir:
    istanbul
    Adı:
    berkay
    Bisiklet:
    Cube
    bende count 8 var o da saçmalamaya başladı zaman pilini değiştirdim düzeldi
     
  3. #3
    amoush00

    amoush00 Çiğdemli2tekerleri kurduk balgat çiğdem odtü

    Kayıt:
    12 Mayıs 2015
    Mesajlar:
    1.294
    Beğeniler:
    1.092
    Şehir:
    Ankara
    Adı:
    Emrah Çetintaş
    Bisiklet:
    Geotech
    count 14 ün ben de bir kez pilini değiştirdim ama bu kopma durumları ant+ sensörlerden gelen sinyaller baz istasyonlarının sinyalleri ile karışıyor ama bir süre sonra kendine geliyordu ama şimdi baz istasyonu falan yokken bir kitleniyor sürüşün yarısı yok .. reset te yemiyor.. biraz bıktırdı.. hafızayı boşalttıktan sonra kendine geliyor... bence içindeki rom ile ilgili bir problem .. wahoo yu aldım.. bir fikir daha geldi aklıma.. hızı sensörden değil de gps ten aldırma.. belki strava ile veri uyuşturma sorunu yaşıyor.. bakalım..

    Edit: Gps'i açınca her şey normale döndü!
     
  1. Daha güzel bir site kullanımı sağlamayı hedeflediğimizden dolayı, bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Bu sebeple çerezlerden yararlanarak sitemizle nasıl bir etkileşimde bulunduğunuza dair ilişkili verileri kaydedecek araçlardan faydalanıyoruz. Bu siteye giriş yapıp kullanarak, çerez kullanımını kabul etmiş oluyorsunuz.
    Duyuruyu Kapat