Vücut yağı zor eriyor

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.898
Vücut yağlarının kolay erimediği, 1 kilogram vücut yağının erimesi için 43 saat voleybol oynamak, 13.4 saat ip atlamak ya da 125 kilometre koşmak gerektiği bildirildi.
Zayıflama yavaş gerçekleştiği belirtilerek, alanında uzman bir diyetisyenden alınacak diyet programı ve düzenli spor ile fazla kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtulmanın mümkün olduğu ifade edildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Boyacıoğlu, düzensiz beslenmenin genellikle sağlık sorunlarını beraberinde getiren fazla kilolara yol açtığını söyledi.
Fazla kiloların kalp ve damar rahatsızlıkları başta olmak üzere çok sayıda hastalığa yol açtığını belirten Boyacıoğlu, kilo vermenin ise göründüğü kadar kolay olmadığını anlattı.
Vücut yağlarının kısa sürede ve kolay erimediğini ifade eden Boyacıoğlu, “Ortalama bir kişinin 1 kilogram vücut yağını eritebilmesi için 20,5 saat tenis, 43 saat voleybol, 16.1 saat basketbol oynaması, 13.4 saat ip atlaması, 5,1 saat güreş yapması, 17,2 saat yüzmesi ve 125 kilometre koşması gerekiyor” dedi.
Boyacıoğlu, zayıflamanın birden gerçekleşmediğine dikkat çekerek, “Zayıflama yavaş yavaş olduğu için öncelikle sabır gerekiyor. Alanında uzman bir diyetisyenden alınacak diyet programı ve düzenli spor ile fazla kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtulmak mümkün” diye konuştu.

Scudo

Mumi

Üye
Tepki
44
Bisiklet İçin saatini belirlemişler ama olmadı şimdi... :)

Barbaros

Forum Demirbaşı
Tepki
193
Walla carsamba gecelerı durumlerden kesın yaglarıma yag katıyorum bısıklete bınmek yetmıyor :)

doğuş

Üye
Tepki
41
aynı $ey benim içinde geçerli.. sen git antreman yap, üstüne fastfood ye. oldu mu $imdi :)

T

Tuğrul

Misafir
He he he benim gibi yapın sabahları işe bisikletle gidin :)
1.5 ayda 9 kilo verin:D:D

Barbaros

Forum Demirbaşı
Tepki
193
Abi işe bisikletle gitmem tam tamına 5.5 dakıka suruyor evden benım. Bisikleti indirmeye değmez. O yuzden işe yaramaz :(