S. Uzun
Üye
- Tepki
- 59
- Bisiklet
- Salcano
Arkadaşlar 3 senedir kullandığım bisikletimin (Astro 212HD) vites sistemini ve muhtelif parçalarını değiştireceğim. Değiştirmek istediğim parçaları resimli olarak koyacağım. Sizlerden tavsiye yorum veya eklemek istediğiniz bilgilerinizi bekliyorum.
Aynakol olarak Shimano Alivio model bir aynakol beğendim. Görseli hoşuma gitti bütçe olarakta bana uygun. Bu aykakol için göbek sorunum var. Göbek "Hollowtech" olmak zorunda diye biliyorum fakat kadroma uygun olan ölçü nedir bilmiyorum nasıl hesaplarım bu konuda yardım beklerim.
Alivio T4060 9Speed 175mm 26/36/48
Vites kolu Acera 3x9 ön ve arka
Ön ve arka arttırıcılar Acera 9lu ön ve arka FDM390 / RDM390
Arka göbek değişeceği için ve model olarak benzeyen hemde bende 6 vidalı disk olduğundan seçtiğim göbek Shimano Fh-M475 32 Delik 6 vida disk.
Gelelim rubleye. Görsel olarak parlak nikel gibi görünen bir ruble. Aynakola uyumlu olsun diye. Bikaç model seçtim ama sizin tavsiyelerinize açığım.
1- Shimano Hg300-9 11-32T
2- Shimano HG50 11-32
Bunlara ilave olarak zincir almam gerekiyor fakat hangi model almam gerekir bilmiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum gri renk tercihimdir.
Tavsiye eklenti ve yorumlarınıza açığım. Teşekkür ederim.
Aynakol olarak Shimano Alivio model bir aynakol beğendim. Görseli hoşuma gitti bütçe olarakta bana uygun. Bu aykakol için göbek sorunum var. Göbek "Hollowtech" olmak zorunda diye biliyorum fakat kadroma uygun olan ölçü nedir bilmiyorum nasıl hesaplarım bu konuda yardım beklerim.
Alivio T4060 9Speed 175mm 26/36/48

Vites kolu Acera 3x9 ön ve arka

Ön ve arka arttırıcılar Acera 9lu ön ve arka FDM390 / RDM390

Arka göbek değişeceği için ve model olarak benzeyen hemde bende 6 vidalı disk olduğundan seçtiğim göbek Shimano Fh-M475 32 Delik 6 vida disk.

Gelelim rubleye. Görsel olarak parlak nikel gibi görünen bir ruble. Aynakola uyumlu olsun diye. Bikaç model seçtim ama sizin tavsiyelerinize açığım.
1- Shimano Hg300-9 11-32T

2- Shimano HG50 11-32

Bunlara ilave olarak zincir almam gerekiyor fakat hangi model almam gerekir bilmiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum gri renk tercihimdir.
Tavsiye eklenti ve yorumlarınıza açığım. Teşekkür ederim.