Scudo Sports

Vİtes atarken geÇİŞ sorunu

Ahmet F.ELBİR

Forum Demirbaşı
Tepki
111
Bisiklet
Salcano
salcano cs27 var yeni aldım ve bugün 2.kez kullandım ama bir sorunum var.
arka vites 6 da iken , ön vitesde 3 e geçip arkayı da 7 ye almak istiyorum ama öncelik hangisinde olmalı bilmiyorum.
önvitesi 3' e attığımda geçmiyor gacur gucur ses geeliyor , bende geri 2 ye düşürüyorum bir kaç kez denedim ama olmadı sizce vites demi sıkıntı war yoksa bende kullanımda mı hata var napacam bilemedim, gerçi bisikleti aldığım adam 1 hafta sonra ilk bakımına götür demişti ama ben kulllanmadığımdan götürmedim de

Scudo
Acaba büyük sorun olurmu yoksa basit bir ayarla hallolurmu

derhal sevise götür. para falanda verme. zaten bisklete o kadar para verıyoruz yapsınlar ucretsız.. bıskletı yıpratmadan götür hemen.

Bu arada bisikleti servise götürdüm , bakım yapıldı tabi bu arada sorunada bakıldı, meğer ön vites 2 den 3 e geçerken vites boşluğu alınacak vede pedala yumuşak basılacakmış tabi ben bilmiyordum, öğrenmiş oldum ee çocukken vitesli bisikletimiz olmamıştı, kiralerken de öğrenmedik böyle birşey zaten tüm kiralık bisikletlerden gacur ugucur ses geliyor zaten, neyse belki bir başka arkadaşında başına gelirse paniklemesin kullanıcı hatası yani, burdan herkeze bilgi oluna

Geri