Scudo Sports

Vfren yüzünden geçirmiş olduğum kaza

@emrahgulez

Abi yanlış anlama ama bir şey sormak istiyorum ; ""Hangi hidrolik frenler ani frenlemede daha büyük sorun ??? "" (vitesler yazmışsınız frenler olacak galiba. )

Scudo
frenler yazacağıma vitesler yazmışım biraz önce başka sayfada vitesleri inceliyordum dalgınlığa gelmiş . :)

Teşekkürler pabuçlarda sorun (baradine 3renk) telleri de değiştireli epey oldu.

Her şartta yarış ve tur (40 kg bagaj) dahil 3 yıldır v-fren kullanıyorum aynı fren ve teller ile sadece fren pabuçları değişti.Onlar da Baradine 3 renk dediğimiz 4 mevsimlik hiç bir sorun yaşamadım.Şansınızla alakalı veya bakımları ayarları yapılmamış, kalitesiz tel yüzünden de olabilir.Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Yaz tatilinde vites tellerimden birisi yarısı kopuk yarısı sağlamdı bir gün vites yükseltirken koptu bisikletçiye gittim adam 10 yıldır bu mesleği yapıyorum ilk defa gördüm tel koptuğunu istediğin kadar vites yükselt indir kol bozulur yinede teller kopmaz tellerin kopması için kesmen veya epeyi darbe alması lazım dedi gerçekten öyleydi bisikletten düşmüştüm telin kopukluğunu fark etmeden önce yerde bisiklet sürünmüştü telin üstünde sürünmüş galiba sizdede aynısı olmuş olabilir bisiklete binmeden önce ilk fren tellerine sonrada vites tellerini kontrol etmekte fayda var

Geri