Scudo Sports

"Velet on the road"

Scudo
Kanka sen naaptın yahu !

Süper gözüküyor , harika ! ..

Bir tur verirsin artık :D :D

Görüşmek üzere ,

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Selamlar Bülent bey gerçekten çok güzel bir bisiklet.Slik lastikler takmanızı öneririm ve benim toplamak istediğim tarz bir bisikleti toplamışsınız,tebrik ederim.Kazasız sürüşler.

• Beğen
@ozantuna

teşekkürler .malesef bu lastiklerin ağırlığında bir slick lastik bulamadım bu lastikler maxxlite 310 yani 310 gr lık lastikler, 26x1.90 ve diş yüksekliği oldukça düşük asfalt için biçilmiş kaftan zaten çok ince lastik kullanmak istemiyorum malum istanbul trafiği .

İşte bundan bahsediyorum, MTB kadro + sert maşa + semi-slick lastikler, çok güzel kombinasyon.

Bu bisiklet mükemmel bir şehir bisikleti, çok akıllıca toplanmış. Her zaman söylediğim şey eğer dağ yarışlarına girilmiyorsa bu kombinasyon gerek yolda gerekse sert arazide mükemmmel netice verir, hafif, kıvrak ve kontrollü.

Hayırlı olsun bülent, gerçekten çok güzel bir bisiklet toplamışsın.:)

Not: Bir ara birlikte pedallıyalım.

İşte budur! Yolun seriliği + Mtb nin konforu ve sertliği

Benim de hayalimdeki bisiklet bu tarzda ve bu ağırlıklarda idi, erken davranmışsın Bülent abi.

Bu ekolden tanıdığım bir Rahman'ın bisikleti var, o da yine Scud kadro + Karbon sabit maşa ile toplanmıştı, ondaki fark slick lastikler ve önde yol freni olmasıydı :)

Senin Velet'te de ilk baktığım dişli oranları oldu.Doğru seçilmiş çekiş sistemi parçaları;

aynakol:lx fc m581 170 x 48/36/26
ruble :sram 11-23

Yine de bir önerim var, aynakolun en küçük dişlisini 24 veya tercihe göre 22 ile değiştirebilirsin.
24 olursa ağırlık biraz azalır ama 2'den 1'e alındığında büyük boşluk yaşanmaz.
22 olursa ağırlık daha da azalır ama 22'den 1'e alırken boşluk büyük olur (36-22)

Lastik olarak da seçim sahibine kalmıştır.Konfor beklentisi varsa bu tarz hafif ve düşük profil dişli lastik, eğer hız beklentisi varsa ve sadece asfaltta kullanacaksa o zaman 1.0"-1.5" arası slicklerden takılabilir.

Güle güle kullan, oraya gelince denemek isterim :)

• Beğen
mustafa abi ve fatih çok teşekkürler fatih dostum açıkçası scwalbenin 200 grlik slick lastikleri var ama o lastikleri kullandıktan sonra zaten yol bisikleti toplardım benim amacım şehir içinde daha güvenli bir sürüş sağlamak ızgaralar ,kaldırımlar, otobüs ve dolmuş şoförlerinide hesaba katmak ,akabinde normal bir mtbye göre daha hızlı ve atik bir bisiklet toplamaktı bu bisiklet tam istediklerimi veriyor yani mtb ye sadece düz sabit maşa takmakla işi bitmiyor dişli kombinasyonundan lastik seçimine kadar bayağı bir aşama var şu anda yarışılabilir bir yol bisikleti ağırlığındayım zannedersem iyi bir cant seti ile 300-400 gr daha kazanabilirm o da bana yeter artık . saygılar, yorumlar için ayrıca teşekkürler

bu aletle düz yolda kaç km hıza çıkıyosun rüzgar arkadan esse bide tam türkiye yol şartlarına göre bisiklet olmuş

• Beğen
şu bisiklet kadrosu 17.5 olsaydı abi satalım dicektim çok güzel olmuş bakıyorum gene resimlerine abi

abi maşa ilk defa güven veren bi yol maşası gordum diski de anlayamadım ama :D nie yapsınlarki karbon yol maşasına nese çok gzl

Geri