Scudo Sports

veda ederken...sd 711 v ve bütün parçaları mı satıyorum...650ytl...

@wrangler

aşırı detaya girdigim için zaten oldu bu olay:eek:

Scudo
evet dedigim gibi sd 711 v fiyatı 530 ytl olmuştur sadece iki kez oturabildim .diger ek parçaları da ayrı ayrı satablirim
kask:25 ytl polisport apocalpse
lastik : 25ytl cst traveller 2,1
km:30 ytl sigma sport 1106
suluk + kafes: polispoert suluk +ameoba kafes 20 ytl
pompa+kadro baglantı aparatı :10 ytl
led far:jsun 3 ledli 2 fonksiyonlu far 20 ytl aşırı aydınlatıyor
çin malı arka far: 3 fonksiyonlu 5 ytl dir pil ömrü çok uzundur
polisport cross arka çamurluk: 10 ytl

lastik fazla kullanılmamıştır onun dışında hepsi tertemizdir....

hepinize bu güzel saglık dilekleriniz için teşekkür ederim...

unutmadan sedona uzunparmak eldiven :10 ytl
as 828 km sayacı 10 ytl:(link)
(link)

Yenİ Gİttİgİm Doktordan Aldigim Habere GÖre Varİkoselİm Bİsİklet Birakacak Kadar Çok DegİlmİŞ Yanİ Bİsİkletİmİİİİİİİİİİİİİİİİİ Birakmiiiii Yoooooooooorummmmmmmm :):):):):):):)sadece Zorda Olsa Bİraz Azalticaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagim :)hİÇ Yioktan İyİdİr Degİlmİ:)bİsİkletİmİ Satmiyacagim Ama Yedek ParÇalarimin SatiŞina Devam Edİyoumr :) Çok Mutluyum:)artik Ped Lİ Tayt Gİyİp Etkİyİ Azaltacagim(kÜÇÜkyalidakİ KÜÇÜklÜgÜmden Berİ Bİsİkletcİm GÜrkan Abİnİn Tavsİyesİ)

BÜtÜn Foruma Bana GÖsterdİgİ İlgİ Ve Sevgİden Ve Verdİgİ Moralden Dolayi TeŞekkÜr Ederİm YÜz YÜze GÖrÜŞmesekte Artik Oralarda Bİr Yerlerde Oldugunuzu Bİlİyorum ... Benİm Bİsİklet Aİlemsİnİz:)

burdada ben ilk yazayım :D geçmiş olsun sayın infazcı :D:D:D(punisher) aramıza yeniden hoşgeldin

Geçmiş olsun dileklerimle...Anlaşabilirsek almak isterim. Benim için fiyat yüksek (ben çok amatörüm ama iyi bir makine sürmek isterim)..Fiyat konusunu konuşalım, sana peşin ödeme yapamam ama gitti gidiyor falan gibi bir ortamda ödeme yapabilirim, sen paranı peşin alırsın, ben taksitle öderim..
Ben İstanbul dayım..

teklifimle ilgileniyorsan eğer bana yaz lütfen: atufan@tagemziraat.com.tr

Geçmiş olsun dostum, ben bisiklete talibim, thy4atour@hotmail.com ben daha çok şehir içinde dolaşıcam, bunuda rahatlıkla citybike kullanabilecegimi söylediler. Sende uygun görürsen haberleşelim lütfen. Teşekkürler

Geri