Bisikletiniz çok güzel , iyi günlerde kullanmanızı dilerim .
Üniversiteyi Bursa'da okumuş biri olarak derim ki , birgün bisikletimle Bursa'ya yolum düşerse belki beraber pedallama imkanımız olur . . .
Görüşmek üzere . . .
arkadaşlar yeni digital kancalı terazi ile bisikletimi tarttım yanlız değiştirmeye üşendiğim x lite içlastiklerin xx lite lastiklerle farkını ve önde takılı olan maxlite 330 yerine 310 lastik farkını ayrıca tartı için sardığım ipi (hepsi 90 gr)düşünce tam olarak
8.310 geliyor fotolar cep tel ile çekildi kusura bakmazsınız artık. http://img229.imageshack.us/img229/7127/16062008069wk1.jpg
(link)
bi yanlışlık olmasın daha hafif çıkması lazımdı:rolleyes: eksiltmeye devam..barend 85 gr+km saati 50gr+20 gr suluk..155 gr......8310-155:8155 gr ha gayret 8 in altına inecen
ya boşver be fiko ben o saydıklarının hepsinide kullanıyorum 150-200 gr hafifleyecek diye sökemem.teker seti ilerde değişince zaten iniyor 8 in altına.
Şölen abi üstündeki extralara rağmen ağırlık çok iyi,daha iyisi can sağlığı...
İlk fırsatta uğrayacağım yanına,bakalım bizimki net kaç kg çıkacak.
Görüşmek üzere abi
Selamlar
parçalar tek tek hesaplanınca daha az çıkması lazım fakat cinlik burda işte.:rolleyes: yurtdışı forumlardaki bisiklet agırlıklarında da aynı sorun.parça listesi ve agırlıkları yazılarak toplanan agırlık bisikletin komple tartılan agırlıgını tutmuyor ve çogu zaman yanış çıkıyor. .o nedenle gerçek agırlık maalesef yazılan degil fotoda çekilen hali oluyor..(senin 7.3 ünde daha sonra parça almana ragmen tehlikede:rolleyes