Scudo Sports

Ve son haliyle bir xc makinası

Scudo
Yorum yapmak istemiyorum çünkü söyleyecek birşey bulamıyorum inanılmaz bir makina güzel günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
Bisikletiniz çok güzel , iyi günlerde kullanmanızı dilerim .
Üniversiteyi Bursa'da okumuş biri olarak derim ki , birgün bisikletimle Bursa'ya yolum düşerse belki beraber pedallama imkanımız olur . . . :D
Görüşmek üzere . . .

• Beğen
@mehmetyesiloren

Ankaraya yolum düşünce muhakkak uğrayacağım.bana göre esnaflığı gerçekten bilen sayılı kişilerdensiniz.

@serkan771

çok teşekkürler biraz klasik laf ama bu laf bu forumda bana patentlidir."daha iyileri sizlerin olsun"

bi yanlışlık olmasın:( daha hafif çıkması lazımdı:rolleyes: eksiltmeye devam..barend 85 gr+km saati 50gr+20 gr suluk..155 gr......8310-155:8155 gr ha gayret 8 in altına inecen:D

@samsung

ya boşver be fiko ben o saydıklarının hepsinide kullanıyorum 150-200 gr hafifleyecek diye sökemem.teker seti ilerde değişince zaten iniyor 8 in altına.

@bts.elektronik

peki sen bilirsin ya genelde tartılırken bunlar olmuyor da ondan demiştim....

Şölen abi üstündeki extralara rağmen ağırlık çok iyi,daha iyisi can sağlığı...
İlk fırsatta uğrayacağım yanına,bakalım bizimki net kaç kg çıkacak.
Görüşmek üzere abi
Selamlar

@bts.elektronik
Şölen bisiklet mükemmel çıkmış ama sen de daha güzel çıkmışsın,tartının doğru tarttığına eminmisin?

Şölen abi konuyu hafif bisiklet bölümüne aktardım hayırlı uğurlu olsun terazin...

Bir hatırlatma o teraziler notubeste satılan kırmızı terazilerle aynı tartıyor yani iki terazide yalan söylemez ya :) Yani doğruluk kesin...

Ayrıca tartıtaki resmi konunun en başınada ekliyorum bir adet ilk mesajına ilk bakanlarda görebilsin diye...

• Beğen
@zafer sayin

parçalar tek tek hesaplanınca daha az çıkması lazım fakat cinlik burda işte.:rolleyes: yurtdışı forumlardaki bisiklet agırlıklarında da aynı sorun.parça listesi ve agırlıkları yazılarak toplanan agırlık bisikletin komple tartılan agırlıgını tutmuyor ve çogu zaman yanış çıkıyor.:( .o nedenle gerçek agırlık maalesef yazılan degil fotoda çekilen hali oluyor..(senin 7.3 ünde daha sonra parça almana ragmen tehlikede:rolleyes:)

Geri