Scudo Sports

Ve son haliyle bir xc makinası

Scudo
şölen kardeş bu sonlar bitmez.....cant seti de degişince başka şey bulursun...hem kendine hemde bize iş çıkartıyorsun!!!!bu da bir hobi..eline saglık yine güzel uydurmussun malzemeleri...ama zafer güzellikte olmasa bile hafiflikte yanaştırmıyor bizi kendine şimdide extralite aynakoldan sonra sella ıtalıa c64 sipariş vermiş...güzelligin ve hafifligin sınırı yokki..olan bizim paralara oluyor:boese157:

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
@samsung

benim bisikletin güzelliğinde ne var tipini beğenmiyormusun asıl güzellik Specialized Fiko Giant a torpil geçiyorsun gibi geliyor

bisikletini begenmez olurmuyuz.....bisikletlerimiz güzel sayılır..demek istedigim güzellikte sıkıntı yokta hafiflikte yanaştıkmı hemen ataga kalkıyorsun yanaştırmıyosun..:boese157:

• Beğen
Tepkiler: zafer sayin
şöleeeeen nerdesin kardeşim ortalık specializedlere(zafere)kalmış ta haberin yok.:boese157: .hızlandır şu tune migmag larıda giantlar ortalığı yaksın:D (kırmızı göbekler)

@bts.elektronik

benim çocukların böyle ehil ellerde büyümesini görmek....gerçekten sevindim..
güle güle büyütün inşallah....

şölen...nokon out....beyaz jagwire in.....en doğru seçimlerinden birisi...ne demiştik? ...less is more:)
nokon baklalı olduğundan...kıvrımlar bazı yerlerde "köşeli" oluyor...bakla girintilerinde de kir,toz toplanıyor.....
halbuki Jagwire teknik, "clean look".

aynı durum şu kablolu "bilgisayarlarınız" için geçerli...

KCNC sele borularının kelepçeleri geldi (kırmızı/gold) ama bence hiç değiştirme ve siyah bırak onları....

bisiklette renk olarak ya İKİ ya da en fazla ÜÇ renk diyorum...yani bir veya iki ANA renk...
siyah/beyaz gibi...ve altın veya kırmızı veya mavi... nokta,nokta bölgeler
ÜÇ ANA renk bile görüntü kirliliğine yol açıyor.
komponent stikerleri hiç olmasa daha iyi olur...
bende bir ara yapıştırmıştım ve şimdi ürünün kendi üstünde bulunan yazılar dışındakilerin tümünü çıkardım...
biliyorsun bazıları daha da ileri gidiyor ve firma çıkışlı yazılarıda "temizliyor":)

TUNE...sarı veya siyah daha güzel olacak...yine sarı tel başları ile..
kırmızı da "sıkıntı" yaşanıyor diye değil:eek:

sele de çok yakışmış...daha iyisi? belki selle san marco nun beyaz karbon takım selesi...ama sele de karbon? her yiğidin harcı değil:rolleyes:

FRM aynakol dişlileri: üçü (44/32/22)102gram..komple siyah ve üzerinde beyaz FRM yazıları..senin bisiklete de yakışır ..Fikretin bisikletine de....

tüm bunları samimiyetimize güvenerek yazdım...hem kendi çocuklarıma karışmayacaksam ,kime laf söyleyebilirimki?

selamlar

hepside güzel şeyler.eskiden paranda olsa bu kadar kolay ulaşamıyorduk bu malzemelere.ama şimdi sayende epey kolaylaştı.fakat bu ara biraz diğer masraflar biraz ağır hobilere biraz para ayırırken zorlanıyoruz. çok teşekkürler

Selçuk abi C.B Cobalt yaprakları yeni almasam cidden alacaktım o yapraklardan... ama benim onlardan önce bide aynakol almam lazım RF Next :D

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
Çağrı,
RF Next yerine başka önerilerim olabilir..bekle gör...:eek:
cobalt ları sat FRM leri al.:)

RF next yerine önerimiiiii kesinlikle takipçisiyim bu haberin...

Söylenecek söz yok...
Bisiklet görsel olaraktanda,performans olaraktanda dehşet olmuş!!
Kazasız belasız pedallamanız dileğiyle...:)

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
Geri