@bts.elektronik
benim çocukların böyle ehil ellerde büyümesini görmek....gerçekten sevindim..
güle güle büyütün inşallah....
şölen...nokon out....beyaz jagwire in.....en doğru seçimlerinden birisi...ne demiştik? ...less is more
nokon baklalı olduğundan...kıvrımlar bazı yerlerde "köşeli" oluyor...bakla girintilerinde de kir,toz toplanıyor.....
halbuki Jagwire teknik, "clean look".
aynı durum şu kablolu "bilgisayarlarınız" için geçerli...
KCNC sele borularının kelepçeleri geldi (kırmızı/gold) ama bence hiç değiştirme ve siyah bırak onları....
bisiklette renk olarak ya İKİ ya da en fazla ÜÇ renk diyorum...yani bir veya iki ANA renk...
siyah/beyaz gibi...ve altın veya kırmızı veya mavi... nokta,nokta bölgeler
ÜÇ ANA renk bile görüntü kirliliğine yol açıyor.
komponent stikerleri hiç olmasa daha iyi olur...
bende bir ara yapıştırmıştım ve şimdi ürünün kendi üstünde bulunan yazılar dışındakilerin tümünü çıkardım...
biliyorsun bazıları daha da ileri gidiyor ve firma çıkışlı yazılarıda "temizliyor"
TUNE...sarı veya siyah daha güzel olacak...yine sarı tel başları ile..
kırmızı da "sıkıntı" yaşanıyor diye değil
sele de çok yakışmış...daha iyisi? belki selle san marco nun beyaz karbon takım selesi...ama sele de karbon? her yiğidin harcı değil:rolleyes:
FRM aynakol dişlileri: üçü (44/32/22)102gram..komple siyah ve üzerinde beyaz FRM yazıları..senin bisiklete de yakışır ..Fikretin bisikletine de....
tüm bunları samimiyetimize güvenerek yazdım...hem kendi çocuklarıma karışmayacaksam ,kime laf söyleyebilirimki?
selamlar