Scudo Sports

ve nihayet :) makbılee salcano ng 303 srd

Aydın Akyokus

Forum Bağımlısı
Tepki
416
Bisiklet
Trek
ve sonunda kavuştum makbıleye ya ... anlatsam roman olurr gerisi

eve geldim hemen resimlerini çekip paylşatım şimdiden teşekkürler ...

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

son olarak yardımlarını esirgemeyen ismail şen dostuma teşekkürler ....

Scudo
Hayırlı olsun. Bu kadronun double butted 2009 modelini baya kıran oldu ama bu sefer triple yapmışlar. 2010 sağlamlık konusunda çok daha güvenilirdir umarım sen gvenc isimli üyemizle konuşsaydın açtığı konuları inceleseydin tercihin başka olurdu heralde :). Aynı isimle kadro çıkartarak büyük hata yapmış salcano , böyle sicili bozuk bir kadro isimini kullanmamaları lazımdı. Tabiki bu kadro farklı , zaten 2009 daki problemler giderilmiş olmasa tekrar piyasaya sürmezlerdi.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
@M.öztürk

biliyorum forumlarda baya inceledim tartışması da sürdü kadro da sorun vardı ama fabrikaya falan sordum araştırdım normal kullandıkca bi sorun olmayacağı kanısına vardım bir de o fiyata aradağım özellikler açısından en uygunu buydu sanırım zaten parasını ocakta verdiğim için :) 4 ay bekledim satan bayininde katakullesine geldim ve de baya bisiklet gelmeden tantana yaşadım ama sonuçta geldi bakalım şimdilik bi sorun yok ve sanırım düzenlemede yapılmış kadro vs 2009 dan farklı
tekrardan teşekkürler ;)

@M.öztürk

bende de iki haftalık astro var. salcano'nun kadro konusundaki bu kötü imajı yüzünden ilk başta çekingendim. Kaldırım geçişlerinde filan korkarak geçiyordum. Ama sonradan bozuk toprak yollarda hem de süratli bir şekilde öyle çukurlara girip çıktım ki artık kadronun öyle kolay kolay kırılıp çatlayacağını düşünmüyorum. Elinize çekiç filan alıp kırarsanız bilemem. :p

Bu arada hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• Beğen
belirtiyim 2009 daki kadrolarda Vfren uyumu vardı ancak 2010 kadrolarda Vfren uyumu yok...
benimde garantiden kadrom değişti ve geçte olsa fark ettim...

• Beğen
Geri