Scudo Sports

Ve İştee huzurlarınızda yeni bisikletimm :)

Scudo
maşaALLAH gerçekten bianchiden hoşlanmaya başladım bendede bianchi bunu bir alt modeli olan ultimate versiyonu var geröekten birbirlerine uyum içinde olan parçaları topluyo bianchi hele bu modeli bu fiyata gerçekten süper bir bisiklet olmuş birde jant seti rulmanlı tam bir patika canavarı ALLAH kaza bela vermesin

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
kazasız belasız binmeniz temennisi ile...

darısı benim başıma inşallah;)

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
cok tesekkurler arkadaslar yorumlarınız ıcın

Özkan kardesım malım dıye solemıyorm( :) ) kadrosu gercekten cok farklı goren gelıp yakından bakıyor cok begenıyor herkes ıns daha ıyılerı sızın olur saglıcakla kalın

Ömer bey çok saolun guzel dıleklerınız ıcın daha patıkaya gıreemedım ama tam bı rampa canavarı bugun ayayorgi kilisesine cıkdım hıc takılmadan zevkle cıkardı benı saolsun :)

Ahmet kardesım en kısa zamanda daha ıyılerı ıns senınde olur tesekkurler ıcten yorumun için

Güzel bir bisiklet kardeşim. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

nazar değiyor murat abi bisikletine.benden söylemesi :) bugün saydım,5 kez ya yere düştü,ya arıza yaptı.minik nazar boncuğu sticker takmak şart oldu :D

• Beğen
murat hayırlı uğurlu olsun maşanın kumandası da halloldu artık kim tutar seni :)

• Beğen
hayırlı olsun... fiyat, performans açısından akilane bi seçim olmuş.. trafikte motorlu araçlar tarafından 'canlı' statüsüne konulmanız dileğiyle..kazasız sürüşler.bu arada kadro 18" dimi?

• Beğen
@müjdat dede

Müjdat abi fren ayarlarını nasıl yaptn ole mukemmel oldular yaw:) maşanın kumandasına gelınce yıne arıza yaptı abı yıne aynı sorun bende dun gıttım yesıl bısıklete bakdım aynısından varmış degıstırdım sımdı tıkır tıkır calısıyor :) Çoook sagol gecen gun için :60:

@sedattı

Sedat bey cok saolun içten yorumunuz için . Evet kadro boyu 18 saglıcakla kalın

Hayırlı olsun bisikletiniz pazar günü sahil yolunda ya sizi yada sizin bisikletinizin aynına sahip başka birini gördüm. Çok güzel görünüyordu..

• Beğen
@Ozcan SEMET

Teşekkürler yorumunuz ıcın inşallah daha ıyılerı sızlerın olur .Pazar gunu sabah 9 ıle 9.30 arası sahılde suruyordum bırde aksam üstü 4 le 5 arası bostancı sahılinden feneryoluna dogru suruyordum bu aralarda gorduysenız bendirim :)

Alikut'u olan herkesin tek elle kaldırdığı bir pozu var sanırım :D gerçekten çok iyi bir bisiklet, hep böyle güle güle kullanın murat bey

@Onur Kahraman

Onurcum nazar boncugu degılde bı ayaklık taksak tum sorun hallolcak :D

@Emre TAVKAYA

Emre bey ozellıklede Osman hocamızın yana dogru duz açıda tek elle kaldırması cok muhtesem bi kareydi :) Tşkler guzel dıleklerınızın ıcın saglıcakla kalın

Geri