Güzel bisiklet.Bende niyetlenmiştim bu bisileti almayı ama fiyatı yüksek olunca vazgeçmiştim...Gerek renkleri gerekse parçaları güzel ve uyumlu...Resimlerde güzel olmuş ama bisiklette bir eksik varOda ayaklık...Sanırım onuda yakında taktırırsınızHayırlı olsun.Kazasız sürüşler...
Kadrosunu bilmem ama gerek jantlar gerek diğer kompenantlar olsun fiyatı çok çok iyi bir bisiklet. Bianchi gerçekten bu seneye iddaalı girecek gibi duruyor. Hayıtlı olsun görüntü açısından da çok güzel bir bisiklet. Kazasız belasız bol pedallamalar.
@DrKrush
slm demin özel mesaj atmışsın ama ben özel mesaj atamıyorum henüz ng 030 slx in siyah rengini sipariş ettim gri benim de hoşuma gitmedi sen siyahını gördün mü ?
oooo olmadı iste yarın öbürgün senle geziye çikarsak benim bisiklet seninkinin yanında sönük duracak Şaka şaka güzel bisiklet Güle güle kullanmalar o bisiklet güzel bir tur istiyor murat anladın sen onu... kazasız belasız kullanmalar...
Bianchi,Cidden süper ötesi bir ürün sunmuş ve bunu en güzel değerlendirenler arasındasın.Slx kompenantlar da süper.Taş gibi bir bisiklet.Uç Murat seni kim tutar.ALLAH kaza bela vermesin.ASkere bunu bırakılıp gidilir mi?
Bol geziler yapman dileğiyle.Kendime kızdım nasıl bunu görmeden bu kdar geç yorum yazdım...Paylaşım için sağ ol..
Oooo murat abi hayırlı olsun.Gerçektende çok güzel bi bisiklet güle güle kullan
Artık darısı başıma.Sınav iyi geçerse bende bir alikut sahibi olacağım.
Artık istanbula geldiğinizde bende alikut görmüş olurum
Bu bisikleti eskitmeye nasıl kıyacaksın Murat abi!!!
saool varol dogukan gule gule kullanıyorm su an hıc bı sorunu yok Allah'a şükür En kısa zamanda gorusuruz inş gormek dıısında alırsın turlarsında Teesekkur ettım bu guzel yorumun için