Scudo Sports

Ve İştee huzurlarınızda yeni bisikletimm :)

Güzel bisiklet.Bende niyetlenmiştim bu bisileti almayı ama fiyatı yüksek olunca vazgeçmiştim...Gerek renkleri gerekse parçaları güzel ve uyumlu...Resimlerde güzel olmuş ama bisiklette bir eksik var:)Oda ayaklık...Sanırım onuda yakında taktırırsınız:)Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

Scudo
Kadrosunu bilmem ama gerek jantlar gerek diğer kompenantlar olsun fiyatı çok çok iyi bir bisiklet. Bianchi gerçekten bu seneye iddaalı girecek gibi duruyor. Hayıtlı olsun görüntü açısından da çok güzel bir bisiklet. Kazasız belasız bol pedallamalar.

Çooook tesekkurler degerlı yorumlarınız ıcın arkadaslar..

@Cihan Aydan

Cıhan abı evet lazım bı dukkana gırcek olcagım zaman dayıycak yer arıyorum aklımda bısıklette kalıyor ya duserse cızılırse :D

@DrKrush
slm demin özel mesaj atmışsın ama ben özel mesaj atamıyorum henüz ng 030 slx in siyah rengini sipariş ettim gri benim de hoşuma gitmedi sen siyahını gördün mü ?

• Beğen
Tepkiler: matzbacher
oooo olmadı iste yarın öbürgün senle geziye çikarsak benim bisiklet seninkinin yanında sönük duracak Şaka şaka güzel bisiklet Güle güle kullanmalar o bisiklet güzel bir tur istiyor murat anladın sen onu... kazasız belasız kullanmalar...

Bianchi,Cidden süper ötesi bir ürün sunmuş ve bunu en güzel değerlendirenler arasındasın.Slx kompenantlar da süper.Taş gibi bir bisiklet.Uç Murat seni kim tutar.ALLAH kaza bela vermesin.ASkere bunu bırakılıp gidilir mi? :)

Bol geziler yapman dileğiyle.Kendime kızdım nasıl bunu görmeden bu kdar geç yorum yazdım...Paylaşım için sağ ol..

,

Cıhan abı evet lazım bı dukkana gırcek olcagım zaman dayıycak yer arıyorum aklımda bısıklette kalıyor ya duserse cızılırse :D

Benimde olsa benimde içim gider.Ben bisikleti aldığımda ayaklık vermiyorlardı biraz çingenelik yapıp hediye edin dedim:)kabul etmediler.Bir dahaki gelişinde verirsin deyip ayaklığı takmışlardı:)Bende sonrasında verdim parasını:)Düşünce kötü çiziliyor bisiklet eski bisikletimden biliyorum:)Tekrardan hayırlı olsun....

• Beğen
@Cihan Aydan

Benimde olsa benimde içim gider.Ben bisikleti aldığımda ayaklık vermiyorlardı biraz çingenelik yapıp hediye edin dedim:)kabul etmediler.Bir dahaki gelişinde verirsin deyip ayaklığı takmışlardı:)Bende sonrasında verdim parasını:)Düşünce kötü çiziliyor bisiklet eski bisikletimden biliyorum:)Tekrardan hayırlı olsun....

Cihan abi bisiklet alıyosun bı ayaklıgı hedıye etmıyolar cıngenelık yapan kım dıye tekrar dusunmek lazım :D

• Beğen
Oooo murat abi hayırlı olsun.Gerçektende çok güzel bi bisiklet güle güle kullan:D
Artık darısı başıma.Sınav iyi geçerse bende bir alikut sahibi olacağım.
Artık istanbula geldiğinizde bende alikut görmüş olurum:D
Bu bisikleti eskitmeye nasıl kıyacaksın Murat abi!!!

Geri