Scudo Sports

varmı böyle streetçiler,flatland çılar(adana)

Scudo
@stak

okadarda buyutmeyelim litfen çalışılırsa her şey yapılır bizim amacımız bu resimleri yolarken onu kast etmekti o resimde gördüğünüz kişiler en fazla süren 4 sene en az süren 1,5 sene..... benimki ise 2,5 seneye yaklaşior :) ben misti :p

güzel fotolar yaa adanada bu kadar kisi bi arada helal olsun istanbulda böyle diyil:)en fazla 5 kisi

hihih sen dün görüjektin wallaha bi orduyduk kameralar felan neyse hadi bby :D

adana bmxx bu resımler ne zaman konuldu yaa yada kım koydu ısım ogrenebılırmıyım benm resımlerde varda bu arada bısıkletlerın agırlı standart 13 kg yı gecmez bızde adana street team

yakısır fotolar edıp ben semıh ant dan nerelerdesınız bea tolga felan gorunmuonuz:sigaraici

Edip abi fotoları koyan ark. mavi kgb superpowerı olan ark.

benimki 13 değil hihihi :D 14.5 ti ozaman şimdik o bmxi çok olağın üstü bir şekilde 10.5 düşürdüm :D

15. bmxin markası ney.? pegleri mermere dayamış hani:)

O mermere dayama dediğin hareket adı grinddir. :cool: .Bmxin markası Specialized Fuse 2'dir.

750 YTL civarı olmalı o bmx.Street amaçlı bir bmx ama fs da yapılabilir.

çatalı hoşuma gitti.ateşli ya:) satılık varsa haberim olsun...

:cool: Olmazmı forumda brave nickli abimiz satıyor.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=28622

Bmx custom.Yani bazı parçalarda deişiklik yapılmış.Bmx konunun ilk özelliklerindeki gibi deil konuyu takip et.Deişiklik yapılmış.Bir tane daha vardı satılık.Sinan abinin arkadaşı doukan abi satıyordu.O bmx sıfırdı ama bulamadım sinan abiye sorarsın.

ama bn o ateşli çataldan bahsediorum:) nse saol yinede..

abicim bmxin orjinalini gördün işte bırak ateşli çatalı kırtasiyeden 2-3 ytl ye o sticker ı bulursun.Sanki anlamamışım gibi sölüosun.

tşk edıyorum kardesım yapıyoruz ıste kendı cabımızda bıseyler herkesın daha ıyı olmasını dılerım

Geri