@Cem Unden
İnanılmayacak bir durum yok aslında ortada. Sigara kötü bir alışkanlık, vücuda zararlı fakat devamlı sporun içerisindeyseniz normalde düşündüğünüz kadar vücudu etkileyen bir durum değil. Etkiler ama tırnak içerisinde belirtiyorum "düşündüğünüz" kadar etkilemez. Profesyonel olarak sporla uğraşıp bu işten çılgın para kazanıp sigara içen ve içmeyenlerden çok daha performansı yüksek olan futbolcular biliyorum.
Konunun sigara kısmını geçersek Ferhat Abiyle bir çok tura katıldım, tek başına gittiği turları da biliyorum. Yılda yaptığı km yi de biliyorum, en basit örnek olarak Ferhat abinin km saatini ben aldım ve bu yıl için yaptığı km yazıyordu.
Belki siz beraber pedallamadığınız için inanması güç geliyor olabilir ama dediği doğrudur şüpheniz olmasın.
Beraber en uzun turumuz Eskişehir - Bilecik turuydu, yaz günü beklemediğimiz kadar rüzgar yedik ve turun tamamında her zaman benim önümde rüzgarı kesiyordu ki o turda benim frenlememe rağmen yanlış hatırlamıyorsam ya 26 ya da 28 ortalamamız vardı. Şehir içinde gezdiğimizde de km saatini çıkartmamıştık. Bileciğin şehir içi de bisiklet sürmeye hele ki yol bisikleti sürmeye pek uygun değildir.
Diyeceğim o dur ki, forumda veya orda burda bir çok kişi zaman zaman kendisini olduğundan iyi göstermek için bu tarz değerleri yüksek söyleyebiliyorlar ama bu forumda ferhat abiyi bir çok kişi tanır ve bu konularda hassas olduğunu bilir.
Yazdığı ve söylediği değerler doğrudur, inanması güç gelebilir size ama inanın.