Scudo Sports

V fren takviyesi

Ömer Özen

Aktif Üye
Tepki
23
Merhaba arkadaşlar,
benim salcano ng650 V-brake var. ancak yokuş aşağı falan 60-70 basarım. 1 kere falanda değil. haftada 3 kere falan yaparım. herkes inerken papuçlar erir yok şöyle olur senin bisikletini bir daha hiç durdurmaz dediler. bende hak verdim. yeni papuç alacağım. ancak aklımda hiç bir marka vb. yok. hangi marka almalıyım neden ?? teşekkürler. :)

Scudo
baradin pabuçlar var 3 renkli, en iyisi ve en güveniliri diye biliyorum. internette bir incele

3 renk baradine kesinlikle işini görücektir, aynı şekilde bende 70 km/h vs. çıkıyorum, 83 kiloyum hiç sorun yaşamadım.

@Ömer Özen

Evet bahsedilen papuçlar bunlar.

2 si arasında pek fark olmadığı söyleniyor genellikle 3 renk olan tercih ediliyor. Alırken dikkat et yanlız kırmızı siyah pabuç resmindekiler sadece pabucun kartuşu, sen komple pabuç almalısın.

Ben de baradine 3 renkli kartuşlu olanını kullanıyorum, tavsiye ederim. Benim bildiğim üç renk olan yağmursa çamurda daha etkili

3 renk baradine al hiç ne alacağım diye kasma ömer ... Bize sorsana ...

60-70-80 KM siz neden bahsediyosunuz. Beyler bu sürati ne için yaptığınızı merak ettim. Genede sizbilirsiniz ama türkiye yolları nerde ne zaman ne çıkar belli olmaz. dikkat edin.
O süratlerde isterseniz brabus fren sistemi olsun, o iki teker 10 küsür kilo makinayı bile durduramaz.

Baradine marka 3 renkli olanlar iyi ,kırmızı siyah olanlar biraz daha zayıf.Hatta daha çabuk eriyorlar diyebilirim.
Benim asıl tavsiyem XTR model v-fren pabucu bulmandır.Daha iyi oldukarını düşünüyorum ,ben hep ondan kullandım.Jantlar ıslandığında bence Baradinelerden daha iyi tutuyorlar.

@Ömer Özen

Gökova turunda baradin fren pabuçlarını kullandım.Marmaris sakar geçiti inişleri ve büyük mazi küçük mazi dağları iniş ve çıkışlar.260 km yol yaptım Pabuçlarda aşınma yok gibi :)

arkadaşlar ben 3 renkli olanlardan sipariş ettim fakat nasıl takarım bilmyorum. en basit şekilde nasıl takarım? dengelemek lazım sanırsam. birini takınca diğerini tam sokamıyorum.

Bende yokuş aşağı 84 89 kilometre arasını görüyorum. 1 kere falanda görmüyorum bu hızları . Haftada 5 6 gün görüyorum .Forumda bazı arkadaşlar pabuçlar erir bisikletini durdurmaz dediler bana da. Fakat ben Baradine pabuçlar kullandım @Ömer Özen.

Bende yokuş aşağı 84 89 kilometre arasını görüyorum. 1 kere falanda görmüyorum bu hızları . Haftada 5 6 gün görüyorum .Forumda bazı arkadaşlar pabuçlar erir bisikletini durdurmaz dediler bana da. Fakat ben Baradine pabuçlar kullandım @Ömer Özen.

Aynen hocam! Ne erimesi? Birgun koyverdim yine yokustan, yol musait, akıyor alet, saat oldu 110 km. Dedim bir test edeyim. Asildim frenlere. Barradine pabuclari daha iyi tutsun diye jiletle ekstra centiklemisim, jant kenarlarinada recine surup kumlamisim. Maksat guzel kavrasin sımsıkı yapissin pabuc ve jantlar ;)
Caaaart! 3 metre lastik izi, el freni cekilmis araba gibi arkayi savurup cakildi oldugu yere bisiklet... En sevdigim :)

Geri