Scudo Sports

Uzun zaman sonra photoshop çalışmalarımla tekrar sizinleyim

İlgili forumda photoshop dersleri verilsin mi?

• Evet verilse güzel olur...

• Hayır buna gerek yok

• Toplam katılım
    13
  • Anket kapanışı .

umut52

Üye
Tepki
37
Arkadaşlar photoshop'u kullnamayalı uzun zaman oldu.Ama bugün yine 4 elden photoshopa sarıldım.ve yeni çalışmamla sizinle beraberim.Elimden geldiği kadar yeni resim koymaya çalışacağım...Ankete göre forumda photoshop dersleri ile ilgili bir konu açmayı düşünüyorum(tabiki yönetici arkadaşlarda uygun görürse:rolleyes: )
Ve yeni çalışmam:Mazda rx8 (bir arkadaşımın isteği üzerine yaptım çok üstünde durmadım yanlış kesimler veya boyada taşmalar olabilir ama güzel oldu...)
Orjinal:
(link)
Photoshoplu hali:
(link)

Scudo
birazdağa saydamlastırırsan rengi detayları daha rahat yaparsın hem parlamalarda güzel ollur fazla opak bence... ama tebrik ederim gayet güzel..
bende birakaç deneme yapmıstım ama sildim yine yapayım bari:D:D

Gördügüm kadarıyla sadece boyasını değiştirmissin oda iyidir ilerde daha iyisini yaparsın gerce bende tampon değiştirmeyi denedim ama cok zor olmuyor :S
Photoshop derslerinde bende yardımcı olurum

Tampon değiştirmek o kadarda zor değil.Bu linkteki araca bakarak daha ilk çalışmamda bile tampon değiştirebildiğimi görüceksin sadece önemli olan hangi arabaya hangi tür modifiyenin yakıştığını bilebilmektir mesele...
Bu linkten ilk çalışmama bakabilirsin:https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=43111

Geri