Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uzun yolculuk kısıtlı imkan

bohemabi

Üye
Tepki
7
İsim
Cemil A.
17 yaşındayım ve bir bisiklete sahip olmak istiyorum ayrıca yol bisikleti olmasını istiyorum.ortaya milyonlarca şey sürülmüş benim imkanım maksimum 500 tl öyle çatır çutur elde kalmasını istemiyorum salcano çok yatıyor kafama fakat ucuz modellerinde hı ten sistem ağırlaşma anlatmak istediğim ortada büyük bilgi akışı var ama kendinden habersiz ve bu kirliliğe sebep oluyor Eminönü falan ne olursa uyarım o fiyatlar dahilinde olsun yeter

Scudo
ihtiyacın olan istek ve bisiklet. he bir de reşit olmak faydalı olur.

salcano al. onunla kendini geliştir. kaskını ışığını al. bunlar sana yeterli. sigara içiyorsan bırak. bacak kasların kadar ciğerlerin de önemli. sakın bunları abi, büyük nasihati olarak algılama :)

• Beğen
Tepkiler: bohemabi
önerebileceğiniz o fiyatlarda salcano ürünü var mı acaba? ayrıca nasihat olarak almak hoşuma gider sevgiyle.

NG650 iyidir gayet.İkinci el de bulabilirsin hem gayet temiz.Önerebilirim ben.Kron var ayrıca xc250.Temiz ikinci el bulabilirsin.Ben xc500 kullandım gayet memnundum.Xc250 ile arasında pek de fark yok öyle.Kolay gelsin tercih konusunda :)

Teşekkür ediyorum bolcana.hemen takip edip bilgi sahibi oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
xrs300 modeli var. tavsiye edilmez pek ama seni çok iyi anlıyorum. maddi olarak senin gibi ben de ayıramadım bütçe.o yüzden düşük donanımlı bir bisiklet sürüyorum ama kim ne derse desin ben bisikletimle istediğim turu yaparm. he bu 3 değil 5 gün sürer ama yaparım. sen de bu durumdasın sanırım. deneme fırsatın olursa bisikleti dene ondan sonra al. ayrıca rastlarsam başka modelleri de söylerim yol hakkında pek bilgim yok. ayrıca 1 ay araştır, bekle ;) burada gerçekten bilgisinden yararlanabileceğin insanlar var. sana yardımcı olacaklardır.

@bohemabi

arkadaşın söylediği bisikletler o fiyata güzel ama yol değil mtb (arazi şartları için) bisiklet.

He bu arada ben yol bisikleti bulman zor olur diye MTB söyledim sana.Salcano xrs300 ben de hiç önermem.Arkadaşımda vardı.Yerinde olsam beklerdim biraz ve bu süre zarfında para biriktirirdim.Acelen yoksa yani :)

yahu açıkçası hiç en üsttekini arzulamadım eğer bu sektörde fiyatlar düşüyorsa elbette mantıklı olan beklemek.sonuç olarak elime geçen ürün ucuzladığında zaten arzuladığım ürüne dönüşür diye düşünüyorum.

Yani şöyle bir şey var mesela 2016 modeller çıkacak bu durumda 2015 modellerde gözle görülür bir düşüş olacak.Yol bisikleti konusuna gelince 500TL'ye xrs300 bulunur diye biliyorum sadece ki hiç ama hiç önermem ben.Ben dağ bisikleti aldım 9 ay falan kullandım şimdi yola geçiyorum.Sen de direkt yol almaktansa şehir alsan belki? Ben dağ bisikletini aldım şehirde bisiklet kullanmak ne bunları öğrendim.Aslında ne kadar zor olduğunu gördüm.Sen de düşük bir şey al bence yavaş yavaş çıkarsın.500 TL'ye kötü bir yol alacağına ikinci el bir NG650 daha mantıklı bence.Benim görüşüm yani.Ben de yol istiyordum ama xc500 aldım kullandım sattım.İkinci el almıştım bu arada.

• Beğen
Tepkiler: bohemabi
@UptownRyder
Yol olarak ne almayı düşünüyorsunuz ve bütçeniz ne kadar?

Ben ABD'ye gideceğim Work and Travel için ve elime toplam biriktirdiğimden 2000 dolar falan kalacak.Cannondale Caad8 105 ya da Caad10 105 düşünüyordum uzun zamandır Cannondale markasını sevdiğim için.Ancak henüz netleştiremedim.Merida Reacto 400 çok güzel bir bisiklet görüntü olarak roket gibi duruyor :D muhtemelen onu alacağım böyle giderse :D bütçe 1500 ile 2000 dolar arası.Alacakken iyi bir şey alayım diyorum ne de olsa 4-5 sene kullanırım en az

Geri