Bu sportourer'ın giriş modellerinden biri. Selle Italia'nın yan markasıdır. Rahatlık odaklı seleler üretirler ve bu konuda başarılı olduklarını düşünüyorum. Zoo Gel modelidir. Taytsız kullanımda bile 6-7 saate kadar hiçbir rahatsızlık yaratmıyor.
Üstteki resimdekinin bir başka modeli var bende de. Taytsız kullanıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri bir günlük en fazla 5-6 saate kadar falan yol yaptım. Memnunum. Üstelik fazla kiloya rağmen...
resimde gösterilen seleden kullanıyorum. çok uzun süre sele üstünde kalmadım 'en fazla 4 saat' ama 4 saatte rahatsızlık vermedi. sportourer in gel flow modeli var ortası yarık olan modeli (deseni bununla aynı) onun daha rahat oldugunu düşünüyorum.
bende olaya ffarklı bir yorum getireyim :sele ön kısımlara dogru ne kadar ince ise o kadar iyidir.
çünkü uzun yol boyunca,kalın bir sele kullanıyorsanız bacaklarınız sürekli selenin kenarlarına sürtecek ve bir süre sonra ağrı yapabilir.
çok ağır olmamasını da istiyorsanız,bence wtb silverado benzeri olursa makbuldür
Not:Rahat koltuk yoktur nasırlaşmış popo vardır. Sana göre hangisi rahatsa o en idealidir. Bende bir ara çok sıkıntı çekiyordum en sonun kendime uygun en rahat seleyi buldum...