Scudo Sports

Uzun turlarda en rahat sele hangisidir?

Yusuf Z. Şipal

Forum Bağımlısı
Tepki
1.431
Bisiklet
Cannondale
Selam, uzun turlar için tavsiye edebileceğiniz en rahat sele nedir. MTB için

Scudo
Kron XC 1000 de kullanacağım, uzun yol yapıp da çok memnunum diyebileceğiniz birşey arıyorum, yorum yapan arkadaşlarıma teşekkürler

@Yusuf Z. Şipal

Bu sportourer'ın giriş modellerinden biri. Selle Italia'nın yan markasıdır. Rahatlık odaklı seleler üretirler ve bu konuda başarılı olduklarını düşünüyorum. Zoo Gel modelidir. Taytsız kullanımda bile 6-7 saate kadar hiçbir rahatsızlık yaratmıyor.

Üstteki resimdekinin bir başka modeli var bende de. Taytsız kullanıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri bir günlük en fazla 5-6 saate kadar falan yol yaptım. Memnunum. Üstelik fazla kiloya rağmen... :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
resimde gösterilen seleden kullanıyorum. çok uzun süre sele üstünde kalmadım 'en fazla 4 saat' ama 4 saatte rahatsızlık vermedi. sportourer in gel flow modeli var ortası yarık olan modeli (deseni bununla aynı) onun daha rahat oldugunu düşünüyorum.

• Beğen
@Barış Kılınç

bende sportourer tavsiye ederim önceki seleme göre değiştirince eskiden kalasın üstünde gidiyormuşum hissi yarattı çok rahat desem abartmış sayılmam

• Beğen
bende olaya ffarklı bir yorum getireyim :sele ön kısımlara dogru ne kadar ince ise o kadar iyidir.
çünkü uzun yol boyunca,kalın bir sele kullanıyorsanız bacaklarınız sürekli selenin kenarlarına sürtecek ve bir süre sonra ağrı yapabilir.
çok ağır olmamasını da istiyorsanız,bence wtb silverado benzeri olursa makbuldür :)

• Beğen
Yorum yapan arkadaşlarıma teşekkürler, şimdi en uygun nereden alabilirim onu araştırmak lazım :)

@Barış Kılınç

Ben de şiddetle tavsiye ederim.Uzun turlarımda beni hiç üzmedi.Sizi de üzeceğini sanmam:)

bontrager rythm kullandıgım en rahat ve agır olmayan seledir. tavsiye ederim

ya bu seleden ben kullanıyorum kron xc750 bisikletimde ama 1.5 saatte canıma okuyor. bir türlü alışamadım

arkadaslar bu resimdeki seleyi nereden temin edebiliriz

başka rahat sele önerilerini bekliyorum.
ergon kullanan var mı acaba? ödül almış.

Geri