Scudo Sports

Uzun turlar için lastik önerisi ve koruyucu bant

Schwalbe de Greenguard 5 mm değil galiba. 5 mm olan Plus olan modeli. Tour olanın da road olana göre diş derinliği daha fazla olması lazım

Scudo
iki sene önce continental touring plus lastiklerimi CRC sitesinden satın almıştım, iki günde bir turlarım, iki senede bir kere bile lastiğim patlamadı..

bu lastikler ömrünü tamamlasın aynı lastiklerden bir çift daha alıcam, tabi şimdilik hiç eskime yıpranma belirtisi yok, gittiği yere kadar bakalım ;)

@Safa Arslaner
Burada var.

(link)

Düzeltme, Türkiye 'ye bunu göndermiyorlarmış

@halil ibrahim duran bu site hakkında bi şikayet okumuştum sanki gerçi evans ve crc hakkında da gümrük nedeniyle şikayette bulunan çıkabilir ama
en uygun bu sitede gözüküyor galiba?

bu siteden alışveriş yaptınız mı hocam?

bu sitede de tour modeli yok galiba?

rigid road çıktı bir de :)

schwalbe marathon plus 28 smartguard tour için yabancı site önerecek olan var mı?

bike-components.de ye bakabilirsiniz.
(link)tanesini 18,45euro dan satıyorlar. iki lastik yaklaşık 110tl ediyor, üstüne 15euro da shipping vericeksiniz.
eğer bütçe varsa 75 euroyu geçmemek şartı ile paketi doldurun derim. Bir daha shipping e para vermemiş olursunuz. 75 euro sonrası kdv ödüyorsunuz, yanlış hatırlamıyorsam %19.

benim de bi sorum olacak, erdoğanlar bisiklette 200tl ye satılan lastik bu sitede nasıl 57tl ye satılıyor? (smartguard olmayanı da 20 euro)

bu sitelerden alışveriş yaptınız mı kaç günde geldi arkadaşlar acil ona göre sipariş vercem

@muhisu bu hangi model arkadaşlar
bu sitelerden alışveriş yaptınız mı kaç günde geldi arkadaşlar acil ona göre sipariş vercem
yukarıda bahsedilen tour mu race mi road mı kusura bakmayın yeniyim

@M Manus
orada yazdığına göre: Schwalbe Marathon Plus Performance SmartGuard.
şu (link) ellerinde bulunan schwable marathon serisi lastiklere ulaşabilirsin. ben de ilk defa bu siteyi kullanıyorum, brooks siparişi verdim pazar günü. geldiğinde süresini de paylaşırım. forumlarda tavsiye edilen bir site, ben de yorumlara güvenip verdim siparişimi.

konuya dahil oluyorum ama bizde teker araştırıyoruz şu iki sitede lastik görüntüleri farklı mı bana mı öyle geliyor
(link)
(link)

bir de road ile rigid road arasındaki fark ne bu lastikleri alırsak asfalt dışına çıkmamamız mı gerekiyor yüzde %60-65 asfalt %35-40 stabilize yol yapabiliriz

ne kadar çok türü var hakkaten bunların

Bir de schwalbe üreticisi michelin midir? Böyle bir şey duymuştum doğru mu acaba

@M Manus fark ne bilmiyorum ama görüntü aynı bilen biri var mı?

Bir de sipariş vereceğim ama CRC mi WİGGLE mi?

son olarak şunu buldum

(link)

37-622 olanı alacağım

700x35c ye falan denk geliyor galiba

28'' için uygun görünüyor

diğer sitelerin yarı fiyatına geliyor anlamadım bir yanlışlık yok demi?

Alayım mı?

wiggle de 65 dolar (170 tl)oluyor sepet
bunda 43 euro (125 tl)
crc 200 lira civarı oluyordu

acil bakar mısınız

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

(link)
Bu lastikleri aldım

2 adet

37-622 (700-35)

(link)
Color / Size : schwarz-reflex/37-62218,07€
2
36,14€
Items36,14€
plus Shipping (German Post)14,95€
Total51,09€

ayrıca şöyle bir işlem gerçekleştirdim :)
Bike-Components kargo | Sayfa 2 - BisikletForum

Arkadaşlar 4-5 bin kilometrelik bir tur için 20" lastik önerisi yapabilir misiniz?
Dayanıklı olsun, biraz da hafif olsa ne hoş olur...

Tabi önceliğim dayanıklılık :)

Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Helen
Schwalbe nin marathon ve marathon plus diye iki lastiği vardı yanılmıyorsam plus daha fazla emniyetli ve ağır ben marathon almıştım gayet memnunum

Geri