vraptor
Daimi Üye
- Tepki
- 236
- İsim
- Serkan
- Bisiklet
- Salcano
Merhabalar,
Bisiklete kendimi bildim bileli biniyorum. Son 2 yıldır artık SPOR olarak binmeye başladım ve keyifli turlar yapmaya başladım.
26'' Market bisikleti denilen türden bir MTB kullanıyorum. Beni götürecek seviyede bir bisiklet yani. İç dış lastikleri yeniledim ince dış lastik taktım. Öğrenciyim bütçem çok kısıtlı. Kaskım yok, eldivenim yok, mataram yok, matara kafesim yok, ön-arka aydınlatmam var
, sele altı çantam yok. Önceliğim kesinlikle kask ve eldivende. (İki gün önce ufak 50km lik ufak bir turda polis abimiz bana şakayla karışık kızdı kaskım olmadığı için. Hak veriyorum ve bu hareketinden dolayı ona teşekkür ediyorum.) Bana bu aksesuarlar ve parçalar lazım. En uygun nereden temin edebilirim ? Bütçem çok sınırlı mümkünse en uygunu olsun
Linklerle birlikte yorumlarınızı bekliyorum
Bisiklete kendimi bildim bileli biniyorum. Son 2 yıldır artık SPOR olarak binmeye başladım ve keyifli turlar yapmaya başladım.
26'' Market bisikleti denilen türden bir MTB kullanıyorum. Beni götürecek seviyede bir bisiklet yani. İç dış lastikleri yeniledim ince dış lastik taktım. Öğrenciyim bütçem çok kısıtlı. Kaskım yok, eldivenim yok, mataram yok, matara kafesim yok, ön-arka aydınlatmam var