Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uygun Fiyata Temiz Parcalar: 8li Vites Seti ve Mekanik Disk Fren Seti

halil karaoglan

Daimi Üye
Tepki
35
Herkeze öncelikle merhaba.Elimde Olan bazı parcaları satısa sunmak istiyorum.Alan arkadasımıza simdiden hayırlı olsun.Kargo ücreti alıcıya ayitir.İyi forumlar.Arkadaslar ufak bi hatırlatma bir ürünü modeline göre aratırsanız daha iyi verim alırsınız bazen resmleri aynı ola biliyor ama aralarında fiyat ve donanım farkı olgunu görüsünüz..

İlk öncelikle set olarak sunmak isterim..Setin icindekiler:Tektro nevola fren seti,Shimano ST-EF60 EZ Fire Plus Dual kollar,Shimano CS-HG30 8s 11/32 ruble,Shimano Acera RD-M360arka aktarıcı,Shimano Tourney FD-C050 ön aktarıcı,Steel/Resin MTB pedal,Kcm narrow Z zincir,
Fiyat=190 TL Rotorlar dahil degildir.
(link)

Frenler=Tektro Novela Frenler yaklasık olarak 500 1000 arası kulanılmıstır.Balatalar we sisteminde hic bir sorun olmamaktadır.rotorlar fiyata dahil degildir.
Fiyat=60 TL
(link)

Fren Vites kolları=Shimano ST-EF60 EZ Fire Plus Vites kolları temizdir.Hatta cok temizdir 0 fır gibi. Kablosu orjinal olarak yanında verilecektir..
Fiyat60 TL
(link)

Arka Vites=Shimano Acera RD-M360 Calısmasında hic bir sorun yoktur.7 li ve 8 li sistem icin gecerlidir
Fiyat=30 TL
(link)

Ruble Ve Zincir:Ruble Shimano CS-HG30 8s 11/32 Zincir Kmc nerrow Z Temiz durmaktadır.Capraz kulanım yapılmamıstır.. Ruble ile zincir bir arada satılacaktır.
Fiyat:25 TL
(link)

Ön Vites:Shimano Tourney FD-C050 CALISMASINDA SORUN YOKTUR.
Fiyat: 5TL
(link)

Pedal:pedal gercekten cok güzel kilitli pedala gectigim icin satıyorum. Kaymayı önlemesi icin fazdan disleri bile var:)
Fiyat:20TL
(link)

Simdiden alan kisiye hayırlı olsun.PTT kargo ile yaklasık 1 kiloya kadar 3.5 TL ödeniyor . Yanı seti Alsanız bile ödiceginiz fiyat 10 tl yi gecmez.d Tüm ürünller 500km 1000km civarı Temiz olarak kulanılmıstır.Begenmem durumunda paranız iyade edilir.

Scudo
Belirtmekte fayda görüyorum PTT kargo artık desi hesabıda kullanıyor..bugün göndereceğiniz jant seti 2 kilo olaraktan 10 lira değil koyduğunuz kutuya göre hesaplancak.iyi bir kutulama ilede 20-30 lira kargo ödersiniz..:) Gerçsi sizin parçalarınız küçük ama. Bilgiden zarar gelmez ;).. İyi satışlar....

@Mustafa Acar

Tesekkurler Mustafa abi Dogrudur fazla arastıramadım. Ama seti alan olursa 200 tl kargo dahil yaparım bende. :D Tekrar tesekkurler.

Yeni fiyatlar.İlan güncelll.

Ruble zincir 20 TL
ARKA AKTARICI :25 TL
FRENLER:50 TL
KOLLAR:45 TL
PEDAL:10 TL
Ön vites hepsini alana hediye:D

Ruble ,Zincir satılmıstır.
Vites,Fren Kolu 40 tl olmustur.
Digerleri günceldir.

İndirim.İlan güncell...Ruble zincir 20 TL Arkadaslar Ruble,zincir satılmıstı.Ama sonradan vazgecildi.Ruble zincir tekrar satlıktır.
ARKA AKTARICI :15 TL
KOLLAR:30 TL
PEDAL:10 TL
Ön vites hepsini alana hediye

Dual kollar , ruble ve zincir Abdullah Safa Karabacak Yarın aksama kadar rezervelidir.

Geri