Scudo Sports

İptal Edildi Uygun fiyata satılık bmx arıyorum!!

Syvawe

Üye
Tepki
0
arkadaşlar uygun fiyata satılık bmx arıyorum mümkünse fazla harap olmamış olsun :D neyse izmirde olması benim için daha iyi olur fakat diğer şehirlerdende olabilir tabiki.mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar msn adresim okncrm--@hotmail.com

Scudo
bnde bitane var kadro hoffman condor ustundekı parcalar gt bestwick king pronun parcaları fıyatı 750 ytl istersen ikinci el bmx sayfasından bakabılırsın

bende 1 adet 2hip bikes var fiyatı 550 ytl dır yanında yedek parcada verecem çant ve ön dişli ufak tefek parcalar 05442742421

umıt freestyle var kadro beyaz fırın boyalı maşa ve diğer parçalar siyah 200 ytl istiyorum

bendede bione varka bisiklet var.fiyat 400 ytl sıfır daha hiç kullanılmadı ama jand ve lastik direksiyon ve orta göbegi saglam bir markanın jand ve orta göbek ve gidonunu bagladık sadece eger düşürseniz resim yollarım

bende Gt Compe war ilgilenirsen özelden msj at...gergi taktım(2tane) we ön dişliyi degiştirdim...

bende gt zone war 450e satıyorum acil paraya sıkıstım haberin olsun ilgilenirsen msn e ekledim

bu 200 mılyona bısıklet satan arkadaslar bende arıyorum bmx tercıhım su anlık salcano evil-b arıyorum 2ıncı el temız mesela banada mesaj atarsanız sevınırım

bende yeni baslayanlar icin cok temiz ve cok tatlı bi kadro var, 130 diyorum..

Geri