Scudo Sports

Ustaya sorduk köşemizde bu hafta

@Hayatikiteker
Şu zincir değiştirme olayına uyuz oluyorum. Hepi topu 3bin km gidiyor zincir :( Çok çok az bir sayı bu.

Teşekkürler video için.

Scudo
@Hayatikiteker

"vites ayarı nasıl yapılır" videosu da gelirse güzel olur.. hatta biraz da detaylı bir anlatım olursa sevinirim :)

mesela benim ön vites sabitken arka viteste en çok kullandığım aralık 3-4-4-3 şeklinde gidip geliyor..
belli bi süre sonra bu aralıkta vites geçişleri takılmaya başlıyor..

@Türka¥

Onu da not aldık hocam [emoji106]

@Şerif Feridun Elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz :):harika:

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@Fatih.acar
Yardımcı olma motivasyonunuzdan en küçük bir şüphem yok velakin bu ayar böyle olmuyor malesef. Bu ayarı yaparken disk ile balatalar arasına illaki mastar istiyor.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Ustaya Sorduk köşemizde bu hafta Atölye 25.4'ün kurucusu Emirhan Kılıç, iç lastik değişiminin nasıl yapılacağını anlatıyor.

Süper video.. En kısa sürede atolye eğitimini de almak istiyorum. Atolye25.4 ve size teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@Ahmet Bilge Kaan AKINCarraro 916 d ambiez 45 bin km de orjinal zincir... yag cok onemli bu konuda

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hpeker58
Hocam yol ve mtb nin olayinin farklidir muhtemelen. Mtb de o kadar yuklenilmiyor zincire, yolda yokus cikilirken cok yukleniliyor,
Ama iyi gitmis 45 binde ise, uzamamissa super.
3 bin km pazarlama teknigi olabilir muhtemelen.

Selamlar.Ben yol bisikletinde aynakol dişlileri ve krank boyunun neye göre seçildiğini, farklarını ve kimin neyi tercih etmesi gerektiğini içeren bir video isterdim, mümkün olursa çok sevinirim. :)

Bunun ile alakalı Çağrı’nın bir videosu vardı diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Geri