@Emre Yazıcı
Emre bey gayet düzgün ve güzel bir yol yanlız izmit sapağının girişinde köpekler var dikkat etmek lazım haricinde tavsiye ederim gayet keyifli bir tur.
tebrikler bir iki sorum olucaktı sadece ağva üsküdardan kaç saat sürdü
bir de ömerliden sonra kömürlük bıçkıdere teke ağva arasında köpek vs varmıydı ve yolda bıçkıdere teke ağva arası duracak mola vericek yerler varmı şile ömerli arasında gözlemeciler vs var benzinci gibi... bende hep yeni şile yolundan gittim hiç teke taraflarından geçmedim çok merak ediyorum antrenman olsa ağvaya kadar gidip gelicem bende...
@Cem Ç.
Teşekkürler . Üsküdardan bu rotadanda 100 km sürüyor yol da yokuş ve iniş bol olduğu için ortalama 21-23 arasında 4-5 saat sürüyor.
üvezlide kömürlükte belki tekede köpekler oluyor ancak bunlar zararsız nadiren havlıyolar. Alışmışlar bisikletlilere sadece bakıyolar. teke ağva arasında gözlemeciler var. öncesinde tekeye gelmeden gebzeye sapan yerde piknik yeri var. Darlık teke arası nisbi olarak daha sakindir.
Gidiş dönüş yapmak 200 km dir Tesadüf eseri öğrendiğim ve bindiğim ulupelit bakkalın ordan minibüs hattı var saat akşam 6 son mecbur kalınırsa kullanılabilir.
@z. usta ulupelitten kalkan munusbusler nereye gidiyor. birde şile yolundan giden otobüsler bisiklet alıyormu acaba ağva dönüşü akşam olursa otobüsle gelirim nasıl olsa tekeri sokunce yer de kaplamıyor mtb gibi yol bisikleti sonuçta