Scudo Sports

umutlar başka bahara...

uğur kocaağa

Daimi Üye
Tepki
188
İş bulamayınca havalar iyice güzelleşip bisikletli turlar başlayınca ve ben bisikletsiz kalınca hayal ettiğim bisikleti alacak kadar param olmayınca elimdeki imkanlarla alabildiğim bisiklet, bir internet sitesinden aldım. Pazartesi günü kargoya verilecek, kullanılmış, Aleminyum kadrolu,Shimano Tourney ve sadece 18 vites. yapacak bişey yok elimize para geçtikçe birşeyler yapmaya çalışacağız. Önce boya , sonra çift kat jant ve 7 veya 8 li ruble ile acera frenvites koluyla biraz bişeye benzer belki. onlarıda uygun yada ikinci el bulursam :) Evet arkadaşlar bisiklet aşkı parasızlık,işsizlikle birleşince ortaya çıkanlar bunlar malesef. Kron xc 500 veya Sedona borla almak isterdim ama gerçekten yazın bitmesini bekleyemezdim. Düzgün güzel bir bisiklet için,önümüzdeki yaza 2011 modellere kaldı benim umutlar umutlar...
http://img408.imageshack.us/img408/3980/bisv.jpg

Scudo
Herşeye Rağmen 1 Bisikletin war ama 2011 de daha gzel olucak o ayrı mesele :D İyi Forumlar

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
üzülmene gerek yok sonuçta bir bisikletin olmuş. bisikleti almayı düşünüpte alamıyan çok kişi var. senin bisikletin şimdilik işini görür ilerleyen zamanlarda daha iyisimi alabilirsin :)

Bisiklet sürmeye bir yerden başlamışsın.Sonuçta bir bisikletin olmuş:)Seni taşıdığı sürece o bisiklet dünyanın en güzel bisikletidir:)İlerleyen günlerde daha iyileri senin olur.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler. bisikleti 100 liraya aldım... Evet beni idare ettiği sürece ufak tefek değişikliklerle şimdilik bana yeter. Bi gün nasılsa elime para geçer yada iş bulurum, o zaman senelerdir almaya çalışıp hep bir aksilik ve maddi olanaksızlık yüzünden ertelediğim düzgün bir bisikleti nasılsa alırım...

Kafana takmanı gerektirecek hiç bişey yok bence.. Herkes böyle başlıyo bisiklet işlerine sen de bi kaç ay sonra alırsın orta seviye bişey sonra yavaştan ilerlersin ;)

• Beğen
İçindeki bisiklet aşkı hiç sönmesin, eminim en kısa sürede çok daha iyi bir bisiklete kavuşacaksındır.
Keyifli sürüşler, yeter ki pedallar dönsün...

• Beğen
Kötü bisiklet yoktur, yeter ki bakımlı ve güvenilir olsun .. Ayrıca her zaman daha iyisi vardır önemli olan elindekinin kıymetini bilmek.. İşin gücün rast gitsin umarım gönlündeki güzele kavuşursun

• Beğen
Seninde bir bisikletin varsa en kralı sensin.Zamanla en güzelinide alacağından eminim.Öenmli olan içindeki bisiklet sevgisi.Hayırlı olsun.

• Beğen
inşallah allah en kısa zamanda istediğin gibi bir bisiklete kavuşmanı nasip eder.

• Beğen
aynı dertten bende müzdaribim, yalnız değilsin, ocak ortalarında askerliğimi bitirdim İstanbul gibi bir yerde iş bulamıyorum ve tam hayalimdeki bisikletimi yakında satıcam.

• Beğen
paranın gözü kör olsun...Umarım şansın yaver gider ve 2. el (fiyatı daha uyugn olduğu için)hayalindeki gibi bisiklet alırısn ayrıca bnde aynı fikirdeyim bncede bisikleti boyama böyle daha orjinal....

• Beğen
Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir, ekonomik şartların çoğu insanın belini büktüğü bu günlerde hiç olmazsa bir bisikletle ufakda olsa birikimini bu aşka dönüştürmen takdire şayan.
Umutlaınızı karartmadan geleceğe bakın, çok gençsiniz. Her şeyde bir hayır vardır. Kul sıkılmadan hızır yetişmezmiş.
sevgi ve muhabbetimle

Forumdan bir abimiz özel mesaj atmış bugün, Bisikletindeki vites sistemini yeniliyormuş, yeniledikten sonra çıkan, Acera vites sistemini bana gönderebileceğini söyledi... Bugün aldığım en güzel haber oldu bu ...

Bisiklet bugün elime geçti. o kadarda kötü değilmiş yani fena değil bu bütçeyle gerçekten bundan iyisi olamazdı zaten, Selesi yaylı geniş şehir tipiydi onu elimdeki eski seleyle değiştirdim, Ve Yeni almış olduğum lastiklerle suluk kafesini taktım. 18 Vites ama Bi arkadaşımız vites sistemini değiştirince acera vites sistemini bana yollayacak ve bütçeyle yazı bisiklet üzerinde geçirebilecem. önümüzdeki yazada inş. işler yolunda gider ve istediğim bisiklete kavuşurum.:)http://img528.imageshack.us/img528/3011/grnt146.jpg http://img534.imageshack.us/img534/1887/grnt147.jpg http://img706.imageshack.us/img706/5858/grnt148t.jpg

hiç olmamasından iyidir hem bunu öyle küçük görme bence fena değil ve almayı düşündüğün parçalarla daha iyi hale gelir :)

Geri