Scudo Sports

umit race bike

Scudo
dostum ciddi alıcıyım cep tel. göremedim sana nasıl ulaşabilirim .bnm cep.tel: 05063378985 ileşime geçersek sevinirim.

Benim bisikletimi yapan bisiklet tamircisi arkadaşımın dükkanında bu bisikletten var ve satılıkmış. O arkadaşla konuşmak isteyen için ben telefon umarası verebilirim. Bisikleti satan arkadaşın 3 adet bisikleti var, biri bianchi ultimate, biri sedaona biri de Ümit Race Bike işte bu bisikleti satıyormuş. İsteyen gidip görebilir de, bisikleti iki üç kez kullanmış.

Arkadaşlar gördüğünüz bisiklet yeniden boyandı ve bir kaç parçası değişti.ve sahibi izmir'de.sanıyorum satmayacak.

Satışı yapan arkadaş foruma çok nadir giriyor, muhtemelen Ozan arkadaşımız satıştan vaz geçti.

elimde 1 ay önce 520 ytl aldığımbianchi ultra var eğer takas düşünüyorsanız numaram 05456022655 msn- barisAkan_56@hot

Zaten bisiklet çok güzeldi neden boyama ihtiyacı duydunu merak ediyorum ve zaten satacakdın o fiyata hem bir bisiklet orjinal haldeyse onun satılması daha kolaydır bence işi yokuşa sürdün...neyse güzel olmuş iyi satışlar..

gerçekten alıcı olabılırım msn yazsana bana bi görüselim yada telefonn
bursadayım bı sıkıntı yaratırmı

en son mesaj dokuzuncu ayda atılmış ya insaf biraz

Dogru sölüyorsun hiç dikkat etmedim :)

Geri