ümit alps

superonlayn

Daimi Üye
Tepki
50
arkadaşlar,ümit bisikletin alps dag bisikleti modeli(disk frenli,aliminyum kadro,üst grup shimano) almak istiyoruz.fiyatıda uygundur..bu bisiklet hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız seviniriz..

Scudo

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
fiyatı nedir? özellikleri nelerdir? bisiklet hakkında bilgim yok ama siz özelliklerini söylerseniz yorum yapanlar çıkar.

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Tayfur haklı bu konuda. Ben de sitesinden araştırdım ama göremedim... Aluminyum kadronun onlarca çeşidi, Disk frenin sayısız çeşidi, üst grup Shimano'nun da göreceli olduğunu düşünürsek yorum yapmak için bu bilgiler çok yetersiz kalır... :)

BF Okuru

Üye
Tepki
46
ben kendi adıma bu bisikleti tavsiye etmiyorum arkadaşım.forumda biraz arama yapıp kaynaklardan faydalanırsanız çok daha sağlıklı karar vereceğinizi umuyorum.ucuz diye size bisiklete binmeyi ızdırap haline getirecek seçimlerden kaçınmalıyız diye düşünüyorum.

BF Okuru

Üye
Tepki
46
valla arkadaşlar ümit alps diye bir modeli görmenize gerek yok.ümitin sitesindeki bisikletleri incelemeniz yeterli;)

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
valla ümitin bmx leri baya sattı halada satıyo yeni başlayanlara uygunlar ama modellerini inceledim ve aşağıda ki 4 evet evet 4 amortisörlü (ÖN ÇATAL ARKADA 2 TANE VE YAYLI SELE BORUSU) bisikleti görünce ümit bisikletlerinden ümidimi kestim bence sende kes hiç bakma parana yazık günah derim.
http://www.umitbisiklet.com.tr/images/pictures/1115720262.jpg

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.898
yazık valla şu kadroyu yapmak için verilen emeklere.

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
ben parçaları tek tek söküp tarttım 43 kilo geliyo (dermişim). mavic deemax set takılırsa 42 olur :D:D:D

kadro kadro değil, çelik konstrüksiyon bina :D

superonlayn

Daimi Üye
Tepki
50

birde söylemeden geçemiyecem..ümitin fujı yama modeline kullandıgı şu janta bakın...

T

Tuğrul

Misafir

Bu bisikletle gezilerde bizimle ancak Lance Armstrong gelebilir.(Ortalama 18-20 km)

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
evet o kadar kötü hatta berbat bir alet. bunu alacağıma (ciddiyim) Bisan-İhlas Mountain Cat bulur paşa paşa binerim. Daha iyi bisiklettir.

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
ben artık bişey demiyorum çünkü söylenecek bişey kalmamışl herşey ortada

mirei

Üye
Tepki
0
bende ümit alps marka bisiklet war 4 senedir kullanıyorum gerçekten harika bir bisiklet

Alican

Forum Bağımlısı
Tepki
739
Yaw bunlar çok komik:D...Özelliklede fujiyama daki süspansiyon sistemi sanki iki sert çukurdan sonra kadroyu ortadan ikiye bölecekmiş gibi duruyor...:D
Ama pardon profil çelik bunlar kamyon geçse bişey olmasss....:p

• Beğen
Tepkiler: abdullahozkann