Scudo Sports

Ultra sürüşlerimi nasıl planlıyorum? Rota planlama ve uzun tur

Bu ürünleri aldım arkadaşlar: Tavsiye ederim!

(link)

(link)

(link)
Az önce seyrettim güzel video olmuş. Şu bcaa - gıda takviyeleri falan konusunda bilgin varsa, kullanıyorsan sıradaki video onlar hakkında olabilir.

Teşekkür ederim! Beslenme ile ilgili video çekeceğim. Tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım. Bcaa, ek vitamin, jel, toz... hiçbir şey kullanmıyorum.
Çok güzel anlatım ve çok faydalı, emeğine sağlık...Ben biraz farklı takılıyorum. Doğaçlama sürüyorum, bacaklarımla iletişim halinde onlar ne derse ona bağlı kalıyorum. Özellikle ultra mesafede sürekli sürüş modunda %60 dozajı aşmamaya çalışıyorum, bu da benim için 115 hr civarında 25 km ort hız demek. Bu şekilde yorgunluk oluşmadan 3-4 saatte bir 10-15 dakikalık molalarla durumu idare ediyorum...Bakalım bu seneki 3100 km lik ultrada ne olur...:):harika:

" Limitleri kişi belirler " Beğeni için teşekkür ederim. Faydalı olursa ne mutlu bana. Size yarışta şimdiden başarılar dilerim. 3100km epey güzel bir mesafe. kaç metre elevation var?

Scudo
ultra mesafe sürüşleriyle ilgili şöyle bir teori geliştirilmiş adı da bisiklet için eddington numarası.

Eddington, bir (link) uzun mesafeli sürüş başarılarının bir ölçüsünü oluşturuyor . Bisiklet bağlamındaki Eddington numarası, bisikletçi E günlerinde E milini devir edecek şekilde maksimum E sayısı olarak tanımlanır. Örneğin, Eddington sayısı 70 olan bisikletçinin 70 günde en az 70 mil döngü yaptığı anlamına gelir. Yüksek bir Eddington numarası elde etmek zordur, çünkü 70'den 75'e geçmek muhtemelen beşten fazla yeni uzun mesafe sürüşü gerektirecektir, çünkü 75 milden daha kısa süren sürüşler artık hesaplamaya dahil edilmeyecektir. Eddington'ın kendi E-numarası 84 idi.

Bisiklete binme için Eddington sayısı, hem gerçek bilimsel üretkenliği hem de bir bilim insanının görünürdeki bilimsel etkisini (link) benzer .

Bisiklete binme için Eddington Numarası hem mesafe hem de zaman birimleri içerir. Örneğin, 62'lik bir E, bir bisikletçinin 62 veya daha fazla günde 62 veya daha fazla mil katettiği anlamına gelir. 62 km, 100 km ile aynı mesafededir. Bununla birlikte, bisikletçi, 62 günde veya daha fazla 100 km katetmiş olsa da, 100 veya daha fazla günde 100 km kat etmemiş olabilir .

kaynak:(link)

not: ingilizcesi yetkin bir forumdaş tarafından çevrilse daha anlaşılır olur.
:eek::eek::eek:
Bu ürünleri aldım arkadaşlar: Tavsiye ederim!

(link)

(link)

(link)

Teşekkür ederim! Beslenme ile ilgili video çekeceğim. Tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım. Bcaa, ek vitamin, jel, toz... hiçbir şey kullanmıyorum.

" Limitleri kişi belirler " Beğeni için teşekkür ederim. Faydalı olursa ne mutlu bana. Size yarışta şimdiden başarılar dilerim. 3100km epey güzel bir mesafe. kaç metre elevation var?
Yaklaşık 30.000 mt. Biraz da seçtiğiniz rotaya bağlı...Bu arada başarı dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

Geri