Özcan güler
Daimi Üye
- Tepki
- 2.767
- İsim
- özcan güler
- Bisiklet
- Diğer
Bu ürünleri aldım arkadaşlar: Tavsiye ederim!
(link)
(link)
(link)
Teşekkür ederim! Beslenme ile ilgili video çekeceğim. Tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım. Bcaa, ek vitamin, jel, toz... hiçbir şey kullanmıyorum.
" Limitleri kişi belirler " Beğeni için teşekkür ederim. Faydalı olursa ne mutlu bana. Size yarışta şimdiden başarılar dilerim. 3100km epey güzel bir mesafe. kaç metre elevation var?
(link)
(link)
(link)
Az önce seyrettim güzel video olmuş. Şu bcaa - gıda takviyeleri falan konusunda bilgin varsa, kullanıyorsan sıradaki video onlar hakkında olabilir.
Teşekkür ederim! Beslenme ile ilgili video çekeceğim. Tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım. Bcaa, ek vitamin, jel, toz... hiçbir şey kullanmıyorum.
Çok güzel anlatım ve çok faydalı, emeğine sağlık...Ben biraz farklı takılıyorum. Doğaçlama sürüyorum, bacaklarımla iletişim halinde onlar ne derse ona bağlı kalıyorum. Özellikle ultra mesafede sürekli sürüş modunda %60 dozajı aşmamaya çalışıyorum, bu da benim için 115 hr civarında 25 km ort hız demek. Bu şekilde yorgunluk oluşmadan 3-4 saatte bir 10-15 dakikalık molalarla durumu idare ediyorum...Bakalım bu seneki 3100 km lik ultrada ne olur...![]()
" Limitleri kişi belirler " Beğeni için teşekkür ederim. Faydalı olursa ne mutlu bana. Size yarışta şimdiden başarılar dilerim. 3100km epey güzel bir mesafe. kaç metre elevation var?