Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

Scudo
@Ahmet GökdereHocam sana istemeyerekte olsa bir teselli ver şarkısını söylemek istiyorum:D :in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Tolga cııımm senin nezdinde tüm ULTRA maratoncu arkadaşlara başarılar diliyorum...

senin önderliğinde Türk bisikletçilik tarihine geçecek bu olayda payı olan emeği geçen ter döken herkese her kadansı için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım...

yaradan sizi kazalardan , belalardan , nazarlardan korusun.....
tüm kalbimizle yayınızdayız...

@STORMER

Sn. Stormer ben duygusalbi adamım ve duygularımıda hiç gizleyemem
senin avatarlarına bayılıyorum...
biradam bisikletin üstüne bu kadarmı yakışır ya....
hatırlarsan yıllar önce beğenmediğim bi avatarınıu değiştirmeni istemiştim....

@Hasip Çehre

hiç sıkılmıyorsun değilmi yorum yapmaktan ? Zorunda değilsin aslında . Ama sana yakışıyor ...

Tolgacıımm napayım biliyosun son günlerde adam gibibinemiyorum binemeyince fazla elektrodları parmaklarla klavyeden sizegönderiyorum:::):):):):):):):)):):)
yineçok komik oldum ya:):):):):):)

şaka biyana ben şuna inanıyorum ki bana ne kadar kızsalarda yaptığım eleştirilerin onlara gazlama etkisi olduğunu bir gün görecekler ben olmasaydım belki ikinci deneme yapılmayacaktı...
şimdi her kes keskin bıçak gibi bilendi....kimi ultra maraton ,kimirampalara sarmış...baksana 57km/h la Sabiha ya tırmanılıyor....gerçi ben 61km/h gördüm ( mtb ) ile yalanım varsa mikasa olayım hemde dikişsiz....
ama ben dikişliyim patlamam:):):):) mikasaya sert vurunca patlar...:):):):)

bir türlüsamimiyetime inanmıyorsunuz ya komik geliyo bana:):):)):):):)

ben ultra kelimesini ; ultra her şey dahil tatillerimde kullanıyorum sadece:):):):):)

@Hasip Çehre

senin gerçekten canın sıkılmış Edirne'ye gidip geldinmi ?

günlerdir yaptığın yapıcı eleştiriler sayesinde yarın ikinci denemeyi yapmak zorunda kalacağız . İnşallah bu sefer başarırız .

Gene kırdın geçirdin bizleri .

Tolga cığım geçen yaz gerçekleştirdiğimiz bursa uludağ tırmanışını hatırlarsın, toplamda 210 km toplamda 5000m irtifa ,molasız yarım matara su ile 3.30 saatte yapmıştık, o zamandan belliydi bizim ultramaratoncu olacağımız, :D :D :D :D

Kudret beyin dileklerine katılıyorum. Zaten kendisi de yolu göstermiş.
Birde Kudret bey derki ;
'' Türk insanı para gibidir , ışığa tuttunmu Atatürkü göremiyorsan sahtedir ''
Kudret beyin özlü güzel sözlerindendir. Kızdırmayın ağabeyi benden söylemesi.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Sinan Yorulmaz
@Kudret Kurtcebe

abi üstteki resimde muhteşem çıkmışsın, abi mesajları dert etme, bizim hayatta en önem verdiğimiz topiğimiz "ne olursan ol yine gel" abi, ister adam ol ister eşek gel diyoruz abi, herkesin bir görevi olduğuna inanıyoruz bu dünyada :D :D o yüzden mesajları sildirme abi lütfen:D :D :D ötekileştirme abi bırak herkes anadilinde konuşsun:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam nereye geleceğiz ...
6 saat tekrarlanacak olmadı ki sil baştan oldu ....
şimdi topik açık 270 km bir günde ....
isteyen dönüşü trenle yapar isteyen 270 e talip olur .....
nisan mayıs haziran aylarından bir günü seçmece....
bakarsın hasip aga gelir emme benim bildiğim hasip aga bu turu kaçırmaz daha önce 270 km yi açtığımda tolga ile ben kaldım herkes atomlarına ayrıldı 270 gidenler bir daha gözükmedi .....
hasip aganın ayağı o vakit iyi değildi ali emre ise malum evli adam....

Sevgili arkadaşlar ;

Görüyorumki konu içerisindeki gidişat hiç hoş değil.
Burada yazı - yorum yazan bir çok kişiyi şahsen tanırım , zaman zaman beraber binmişliğimde vardır.

Yalnız BisikletForum içerisinde konu dışına çıkan mesajlar , birbirini kırıcı ve düşünmeden sarfedilen cümleler devam ederse bu mesajlar silinecek ve farklı üyeliklere sahip olan üyeler belirlenirse üyeliklerine son verilecektir.

Tüm üyelerin forumun keyfini çıkarması ve bunun dışına çıkmamaları dileğiyle.

@Kudret Kurtcebe

Selam Kudret bey,
Akıllıca düşünelim, tartışalım. Şimdi foruma yazdığın mesajlara baktığımzda; diğer arkadaşların açtığı konulara, gereksiz ve neredeyse saçmalamaya varan tarz da mesajlar yazıp, sonrada kendi oluşturduğun, neden olduğun durumdan şikayet ediyorsun.

Örneğin Atilla Bisiklet, Ata'ya saygı turu ile ilgili topik açmış, sizin o bölüme yazdığınız mesajı okuduğumuzda, nedir bu saçmalık diye düşünüyoruz. "Kendiniz arızalı durumlar oluşturuyorsunuz" Nedir? ne işi var kartepe saçmalığının Ata'ya saygı turunda.

... veya en basit örnek bu topiğe yazdığınız bir yığın gereksiz mesaj... her önüne gelen konuya aynı mesaj, aynı mesaj... diğer arkadaşların açtığı konulara biraz saygılı ve anlaşıylı olun ve mantıklı davranın.

Size tavsiyem; kendinize yeni bir topik açın ve ne yazmak istiyorsanız, orada belirtin, isteyen okur, istemeyen okumaz. Selamlar...

@Hasip Çehre

daha yeni yeni abi, dün ilk defa 80km üzerine çıktım yolla daha 150km'yi görmedim ki ama yaza doğru iyice alışınca katılmak istiyorum ;)

@PALA

teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olacağım teşekkür ederim...

@Halil Uygun

Halil ' cim ,

Bende sizlerden konunun değişik yönlere kaymasının bana ve konuyu ciddiye alan diğer arkadaşlara vermiş olduğu rahatsızlıktan dolayı yardım isteyecektim .

Lütfen incitici , itici ve gereksiz kinayeli mesajların yazılmamasını rica ediyorum ..

Evet bugün yeterli çoğunluk sağlanamadığı ve esas olarak sahil bitiminde Pendik pazarından dolayı yoğun trafik olması nedeniyle 6 saatin tekrarı yapılamamıştır ..

Bu başlık altında ilerleyen zamanlarda takip edecek turların detaylarını paylaşıyor olacağız ..

Konuyu ciddiye alacak olan arkadaşlara teşekkür ederim ..

Tolga Gürgün

@Ahmet Gökdere

aklı olan seninle antrenmana çıkmaz abi . sen insanı bisikletten nefret ettirirsin inan ..bugün antrenmanda gene haşamat ettin bizi ..bence karbon yol bisikleti siparişini iptal ettirip en ağırından çelikle değiştir ki bizde antrenmanda zevk alalım ...bu konuda ciddiyim ..

beni 1992 lere götürdün ..ilk ultra maraton etabımı İzmir-Aydın/Kuyucak arası 183 km olarak sadece 1 paket kaymaklı bisküvi ile tek tabanca yapmıştım ..matara bile yoktu ...yolda çeşme görürsem ancak su içiyordum ...:D :D

Geri