Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Ahmet Gökdere

ahmet hocam daha öncede belirttiğim gibi dünden itibaren zayıflamaya başladım sabah yarım kilo izmir tulum peynirini 1 ekmeğin arasına koyup 1,5 litre suyla yedim abi :D :D :D

pazar günü yapacak olduğumuz 6 saatlik seyahatimizde ise arka cebe gün kurusu , ceviz , badem , antep fıstığı , kabak çekirdeği ve yaban mersini almayı düşünüyorum abi ne dersin :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@Tolga Gürgün
Tolga cığım çok isabetli olmuş, lakin 6 saat uzun tansiyonumuz düşebilir açlıktan, ben teryağlı bulgur pilavı cacık tatlı olarak hanım ğöğsü ayarladım yakınımda olursan paylaşabiliriz kardeşim:D :D :D

@Kudret Kurtcebe

abi avatardaki bisikletimi aldın şimdiden hayırlı olsun ...

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Tolga Gürgün

Yakıştı Kudret abiye:D

@binRR

ne alması yahu binrr dostumun bisikleti ...
yalnız tek kelimeyle harika bir makine ....
bu bisiklet için ölünür.....

http://img843.imageshack.us/img843/7274/photoin.jpg

@Kudret Kurtcebe

binRR abi pazar günü onu getir lütfen :D

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Estağfurullah abi:eek: beraber bineriz işte:D pedallar MTB nasıl olsa:D:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Tolga Gürgün

Başka bir bisikletle sizlere yaklaşma ihtimalim yok zaten:D:D bunun yüzü suyu hörmetine belki:D:D

• Beğen
Arkadaşlar ,

Pazara az kaldı .

25 milyonluk mega kentte sadece 4 kişimiyiz 6 saat bisikletie seyahat edecek olan ....:D :D :D

• Beğen
@Tolga Gürgün
sevgili Tolga
rusyadan bir arkadaşım geldi , kendisi Türkçe bilmiyor bende rusça bilmiyorum ama anlaşabiliyoruz , onu da getirebilirmiyim yalnız bisikleti yok ve bisiklete binmeyi bilmiyor, ne yapabiliriz

• Beğen
@Tolga Gürgün

pazara geliyorum cumartesinden hafif antreman yapacağım malum x gelince rotayı değiştiriyorum tolga üstad......
listeye şöyle yazılmamı istirham ediyorum.....
kudret malum x e göre rota değiştirecek şimdiden teşekkürler....

1. Ahmet Gökdere ( tur dö frans dan emekli pro yarışcı )
2. Ertan Bey ( binRR 3000 beygirlik cross motorsiklet sahibi )
3. Yasin Bingöl ( Hornet yokuş canavarı )
4. Tolga Gürgün ( spirintır )

bu foruma üye olan ve onlarla asla pedallamayacağım tam 6 x var kusura bakma ve bana kızma tolga üstad....

...

Selam,
Bir terslik olmazsa geliyorum ben de. Bu hafta sol dizimde bir agri basladi eger artarsa zorlamak istemiyorum. Ama sanmiyorum 1 2 gune duzelir umarim.

Geri