Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

Scudo
Pazar gunu mumkunse ben de katilabilirmiyim size? yol ile mi mtb ile mi yapicaksiniz? sanki bi mtb lafi gecmisti birkac sayfa once ondan soruyorum.
Can

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Arkadaşlar ,

14 Kasım 2010 Pazar Günü 6 saat bisikletle seyahat planlıyorum .

Buluşma Yeri : Saat 08 :00 de Bostancı İDO önü .

Katılmak isteyen olursa memnun olurum .

Güzergah Bostancı - Tuzla hattı git gel şeklinde ...Katılmak isteyenler listeye isimlerini ilave etsin ...

Selamlar,

Liste :

1. Tolga Gürgün

katılmak isterdim aytekin erzan edirnede olacağından müdür yok o nedenle ona bağlıyım tolga beni affet
teşekkür ederim....

@Kudret Kurtcebe

Kudret bey siz müdürsüz de çevirirsiniz , tam size göre bir tur. Bende bisikletime biraz daha iii adapte olayim bende katılmak isterim bu gruba ence siz hiç kaçırmayın.

Cumartesi günü şile yaptık, tadı damağımızda kaldı, arkadaşlar bu cumertesi yine yapalım derler, tur gerçekleşirse ertesi günü ölü gibi yatarım sanırım:D
Ama benim aklım bu turda, diğerini yapabiliyormuşum onu gördüm:D Sen yaz beni Tolga hocam, büyük ihtimal oradayım:)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@hornet

Yasin'cim ,

12 saat olunca eninde sonunda şu sahil trafiğine girmiş oluruz diyorum ..
Fakat 6 saatte trafik yoğunlaşmadan işi bitiririz gibime geliyor ..
12 saatte buralardan uzasak daha iyi olmazmı ?

Sen gel 6 yı bu güzergahta önümüzdeki pazar yapalım . Bir sonraki hafta senin rotada ikinci altıyı yapalım ..:)

Ve 9 saatlik rotayıda sana bırakıyorum vesselam ...

@Ahmet Gökdere

önümde 1 hafta daha var 4 kilo vermeyi düşünüyorum ...:D :D :D

olmazsa raftan indiririm pinarelloyu :D

1. Ahmet Gökdere ( tur dö frans dan emekli pro yarışcı )
2. Ertan Bey ( binRR 3000 beygirlik cross motorsiklet sahibi )
3. Yasin Bingöl ( Hornet yokuş canavarı )
4. Tolga Gürgün ( spirintır )

@Yelkenci

yelken bey teşekkür ederim ....
bir durum var evet ...herkesi burda tenzih ederim ....
onur berberci , aytekin erzanla çok pedalladım ve almanyada olmasına rağmen volkan akboga ile lisanslı yarışcıdır bu adamlar beni oldukça etkilemiştir...
şimdi gerek aytekin olsun ve gerekse onur biz sanki bir rock grubunun elemanları gibi birbirimize bağlandık aytekin davulda ben gitar ve solist artı onur ise bass da aynı the police gibi bir grup havasında every breath you take i söylüyoruz ahmet hocam kızma gene kafanı karıştırdım ama ben böyleyim bu rockçılar uçuk vede kaçıktır ....

:D :D :D

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi biz bono öldükten sonra rock ölmüştür deyip müziğe küsmüş kendini arabikbeste vermiş bir kuşaktan olarak emekli lisanslı rockcıyız abi, sizin ekip yalnız sürekli daumun feneri sakladığı gibi ortalarda görünmüyor abi, birde beraber performans yapsak diyorum abi
saygılar abi:D :D :D

@Ahmet Gökdere

hakket görünmüyorlar doğru ....kutup yıldızı gibi ...
şaka bir yana sizinle gelmek için hiç bir sorun yok aslında tek sorunum elektriğini beğenmediğim x var ........ tolga bilir
onun gelmesi havamı bozar ishal olurum.....
bono öldümü yahu.....ben yaşıyor biliyorum u2 nin solisti....yok yahu karıştırdın galba ahmet hocam bono u2 nin solisti esas rock olayı 1976 dan sonra punk akımının gelmesi ile bitti niteliksizler dünyaya yayıldı halen devam ediyor müzik öldü kalite öldü varsa yoksa bilgisayar müziği....
arabesk dinleme hocam sana yakışmaz kendine acıyanların müziği ...
şimdi arabesk dinleyenleri tenzih ederim ....
sözlere bakarsan feryadı figan var ....
kendine acımak doğrumu ahmet hocam biz bisiklete biniyoruz yakar yıkarız romayıda yakarız animallah kartepenin tepesine dikeriz bisikleti ....
:D :D :D

@Kudret Kurtcebe

bir "z" eksik olmuş abi
abi diyorum beraber performans yapalım, abi bizim grupta bi tane x var o da elif hanım , diğerleri y abi , seni üzen kimse makaraya almayız abi sen söyle rüzgarımıza sokmayalım abi:D :D

@Ahmet Gökdere

yessssssssssss
oraytttttttttttttt
bonzo.....................
ne davulcu idi be kardeşim led zeppelin evet evet hala dinliyorum ölmeyen grup aynı pink gibi hendrix gibi ve yuvarlanan taşlar rolling stones kulak ver 60 lara ve 70 lere orda ruh var ateş var ...
boş ver ahmet hocam bende o saklı olsun .............

@binRR

abi kusura bakma cahilliğime ver :D

beygir gücüdemi doğru değil be abicim

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri